Snak

Mere indhold efter annoncen
Forstår godt nok heller ikke sammenligningen med SønderjyskE og da slet ikke det fis om "marginaler" - samlet 19-1 i 5 kampe for pokker! Det er vel FCK, der i øjeblikket har marginalerne med sig, hvilket gør, at de - lige præcis -stadig ligger foran AaB.

Hverken SønderjyskE eller noget andet hold har bare tilnærmelsesvis leveret resultater i stil med dem, AaB nu har liret af uafbrudt i snart halvanden måned.

AaBs stime er den mest suveræne nogensinde i Superligaens historie. Der findes intet hold, der nogensinde har vundet 5 kampe i træk med 3 mål eller mere - ej heller et hold, der så længe har været så overlegne både resultatmæssigt og spillemæssigt i forhold til deres modstandere. En sådan stime præsterer et hold selvsagt ikke, hvis ikke der er klasse bag. Jeg vil dæleme også vove den påstand, at AaB kommer betydeligt mere overbevisende og elegant til sine mange point end eksempelvis FCK gør det.

Jeg synes, denne stime fortjener respekt - ikke mindst set i lyset af klubbens kompromisløse satsning på unge danske talenter, der bør danne skole overalt i dansk fodbold. Det er jo ikke bare noget købefis det her.
For at holde mig til sammenligningen med sønderjyske.....
Så prøv at tage foråret med. Og de startede den nye sæson hvor de slap i forårer. Og alle udråbte dem som medalje kandidater..... Og nu få runder efter ligger de i den tunge ende.... Der ee sådan set kun et hold i dk som er rimlig stabil, og det er fck..... Derfor er jeg sådan også sikker på at en større nedtur rammer aab, som den har ramt alle de andre hold der svinger meget:-)..

det kan godt være Aab rammer en nedtur.. men nu er Aab i forhold til Sønderjyske jo altså et rigtigt ´tophold´.. om du kan lide det eller ej
efter FCK og Brøndby er det Aab med flest superliga mesterskaber..
det er Aab der flere gange har gjort det fantastisk i udlandet..

så i forhold til de var tæt på at rykke ned for 2 år siden.. så ja er det en vild forandring.. men forhold til klubbens format.. så er det på tide...

cf srednar:

Det var da en befriende og ærlig erkendelse fra en ægte fodbold fan. Tak for det. Det er en følelse vi alle prøver nu og da, på godt og ondt. Selvom ens hold taber stort, så står vi der jo alle "næsten da" igen på stadion næste gang og elsker vores hold igen.

Kom frisk igen Randers :-)
AGF ManU
Så er det bare surt at AaB har pisset deres koefficient væk, så de ikke er seedet indtil gruppespil næste år.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
9tuz
... Suverænt af Aab. Fedt at følge de unge gutter og dejligt at aalborgenserne igen er ved at finde vej til stadion.

Mange her i tråden mener at det snart må gå galt for Aab pga. af deres "absurd tynde trup" som en debattør kalder Aab-truppen i et af de sidste indlæg. Måske går det snart galt for Aab - hvem ved, men er det rigtigt at Aabs trup er absurd tynd, eller er det bare et udsagn som nævnes igen og igen i medier og i diverse fora? At skifte Anders Due, Patrick Kristensen og Kayke ind idag er vel langt hen ad vejen at have en ok bænk - ja vel nærmest en god bænk. Skulle Bøgelund også sidde derude er den absurd tynde trup sgu lidt svær at få øje på. MEN jo... Hvis tre spillere for alvor dykker i form samtidig med at vi får tre skader så har vi da et problem, men hvilken klub ville ikke have det :)


Helt enig tror bare folk skriver det bare for at skrive det...
@Kipvits

Så skaffer vi bare nogle nye :)
Jeg tror diverse AaB fans skal til at slappe lidt af.

Det er et ungt hold og en smal trup. Alle hold får en dårlig periode i løbet af en sæson, hvordan takler de unge spillere modgangen?

Dertil kan komme skader til en af de bærende rutinerede spillere, så ser det svært ud.

Som AaB fan håber og tror jeg, men jeg er også realist, og det kan lige så nemt se sådan ud at vi om 10 - 15 runder ligger i midterfeltet.
Så længe man er inde i en god stime, er der vel ingen grund til at spekulere i, hvornår den stopper. AaB skal da bare ride på bølgen så længe det er muligt og glæde sig over at alle profiler bare topper nu. Det er jo sådan noget man lever for som fodboldfan.
annonce