Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lord Harrasmus
Stærkt!!! Sådan SP og TT!
Skrevet af Hynkjii
Som aab fan er jeg noget ærgerlig, ikke fordi jeg tror thomasberg ville blive en garanteret kæmpe succes, men fordi han nok var bedste løsning på et ugunstigt tidspunkt.

Til gengæld synes jeg det er supersmart af Søren Pedersen. Først indikerer han skiftet måske bliver til noget uden aabs samtykke, og bagefter når aabs træner er væk, vil han ikke af med træner alligevel og melder det hele ud offentligt, så nu kan aab ikke sige at den næste træner var førstevalget.
Det gør de nu sikkert alligevel, men har har destabiliseret en direkte konkurrent.

Det er godt håndværk set fra Randers synspunkt, så kan jeg og andre aab fans syntes om det eller lade være, men det er kynisk business.
Skrevet af Slettet(221027220504)
Folk eller børn, der bliver ved med at skrive TT ikke skal til AaB, fordi han tuder i offentligheden, må simpelthen tag sig en slapper og tælle til 10.

TT er på den øverst hylde af trænere, som AaB kan tiltrække både med deres setup og lønmæssigt. Han vil bringe en fanden i voldskhed ind i den trup igen, og jeg personligt, mener han vil skabe en spillestil, der vil gøre AaB langt mere konkurrence dygtige og stabile end vi har set i dag.

Jeg kan dog blive overrasket over hvem den nye træner så bliver, men jeg har svært ved at tro, det bliver en af de succestrænere fra Norge/sverige som de tidligere har været sat i forbindelse med.

Jeg ser AaB som taberen her, og med erfaringer fra seneste års tilgange, så kan det potentielt ende med Friis, som jeg med al respekt for, ikke ser som opgradering men et lang skridt til siden, og så tilbage inden man finder ud af, at det ikke var det bedste match. Og så står AaB om to år, og har ikke rykket sig en meter som klub.

Men så det godt Randers, Viborg, FCM og tildels AGF, kan skabe bedre resultater
Født op og opvokset i Danmark. Kontanthjælp siden 2001, men er ikke stoppet med at drømme
Skrevet af Slettet(351118220707)
Mon ik det bare er RFC der er ved at presse prisen op - Jeg tæt godt sætte en 5´er på han er AaB træner når Superligaen starter.
Når han offentlig har udtalt sig om at det er interessant så er de nød til at fonde en løsning. Lige nu vil RFC have en træner som hellere vil være i AaB hvilet ikke er den optimale situation.
Skrevet af Slettet(401909221509)
Lige nu vil RFC have en træner som hellere vil være i AaB hvilet ikke er den optimale situation.


Læs artiklen i Randers Amtsavis....TT har det helt fint med hvordan det endte....tag nu ikke bold.dk´s klippe/klistre journalistik som sandheden
annonce
0