Snak

Mere indhold efter annoncen
Det mest irriterende er at man skal høre på kommentarer fra BIF, AGF fans osv. som jeg vil vædde en million med ikke så kampen! Et elendigt stream fra georgisk statstv. Var vist kun de største AaB fans der gav sig tid til det!

Så når det er sagt, synes jeg det er mærkeligt hvordan i kan udtale jer om AaBs præstation. Resultatet var dårligt ja, men Dila Gori var på ingen måde 3 mål bedre! På andet mål var der endda en klar offside, da et skud rammer en Gori spiller i offside position, som så retter bolden hen til den scorende spiller!

Thelander burde score på hovedstød, ligesom Curth burde score på sin chance alene foran mål. Thomsen havde også et skud lige udenfor feltet..

Et Dila Gori hold som AaB for 3-4 år siden sagtens ville kunne vinde 5-0 over på hjemmebane. Det tror jeg ikke de kan i år, hvilket gør det endnu mere ærgerligt at de ikke kunne holde bare 1-0, som havde været et langt mere retfærdigt resultat!

@inToz
Klart nederlag?? Hvilken kamp så du? Vil mere kalde det en lige kamp med et uheldigt udfald for den ene part og et heldigt udfald for den anden.
Manchester United Aalborg BK
3-0 afspejler ikke et uheldigt udfald. og jeg så også kampen.
"When it comes to Arsenal my heart will always do the talking" http://bit.ly/1rx0vne
Brundby-fans lukker bare kebaben, I deltager jo ikke en gang i Europa og har ikke gjort det i mange år! AaB er trods alt stadig dem, sammen med FCK der har skabt klart de bedste danske resultater i Europa gennem de sidste 10 år :-)
Ja de vandt 3-0 så Jeppe burde have sagt: "Vi har her at gøre med, i hvert fald på nuværende tidspunkt, et hold fra den absolutte top i Europa"
Så ville han have pleaset alle jer, der er fulde af harme over hans udtale.

Ej han har jo ret !
http://www.youtube.com/watch?v=D6_0GqZgh-U
Præcis samme følelse sad AGF med sidste år. Dila Gori lignede absolut ikke et godt hold, men alligevel løb de på mærkværdigvis med sejren.
Jeg synes bare det er møgærgeligt for Aab og DK, men slaget er ikke tabt endnu... Jeg tror faktisk man kan vinde en del penge på at Aab går videre, hvilket alle BURDE håbe på.
Jeg tør godt sætte en hund på det - den må da give meget godt igen!

Hvornår lærer fodbold-folket at DK (ikke kun FCK, Aab men ALLE danske hold) er oppe mod mange andre stærke lande. Fair enough at man har et hold man holder med, men i Europæisk BURDE alle holde med danske hold, da det kommer alle danske hold tilgode med point på tavlen!

KOM SÅ AAB!!
Brøndby Liverpool Barca - og NATURligvis ALLE de danske hold i Europa ( &så FCK)
jensjust2

Din indlæg kogt ned: Man skal ikke kommentere på noget man ikke ved noget om (BIF og AGF osv.?), men jeg antager lige, at det kun er AaB-fans, som har set kampen!

kan du se problemet?

Jeg så også kampen, selvom jeg ikke holder med AaB, og der var flere store chancer i BEGGE ender.

Mvh.
Som Emilfu skriver, er Dila Gori et rigtig godt kontrahold. Jeg tror at måden at knække dem på ville være, selv at spille ret afventende og så straffe deres tekniske fejl. Problemet er, at den ikke går i returkampen, når man starter med 0-3. Det er svært at forestille sig, at Gori ikke får scoret i Aalborg, hvilket reelt vil lukke affæren.

Nu må man så håbe for AaB at de ikke også kopierer det stunt AGF lavede sidste år, hvor det meste af truppen vendte hjem med maveforgiftning. Men noget må man vel have lært af at se på sidste års AGF-blamage.
Ikke det smarteste at fyre af, når man har præsteret sådan?
Nej de er sikkert ikke så gode, men bedre end 2 danske hold er de da, så må Aab jo efterhånden være amatører.
Hvem kan dansk fodbold efterhånden måle sig med europæisk, synes godt nok det er gået noget ned af bakke niveauet efterhånden.
Jeppe CUNT når man ryger ud til et hold som Dila Gori (er det mon byen hvor malingen kommer fra) skal man bare se at komme hjem til Danmark og lukke kæften
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
annonce