Snak

Mere indhold efter annoncen
hahahah fuck hvor er AaB dåelige mand.. jeg bor i Spanien så jeg er nogle gange lidt langsom til at opfange resultater, men fuck AaB, det der er virkelig til grin.. 3-0 til dila gori fra georgien?

shiiiiiiit.. de får det svært i suppen i år.. ellers er suppen godt nok dårligere end jeg regnede med...
Er det bare et tilfælde at 95% af alle FCK fans også er R. Madrid fans, eller hvad?
Ro på LX.

AaB mister ikke særligt mange point i superligaen på baggrund af en kamp i Georgien.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
nej nej, men det er mere optakten.. ved godt at jeg som Brøndby mand ikke skal råbe for højt om høje placeringer, men det tegner da virkelig skidt, når man bliver rundbarberet af et georgisk mandskab..?
Er det bare et tilfælde at 95% af alle FCK fans også er R. Madrid fans, eller hvad?
Er det kun resultater, eller er det også ting hele generelt du opfanger lidt sent? En kamp i Georgien (hvor 4 spillere fra sidste års ideal opstilling er væk) siger intet om suppen. AaB mangler stadig en angriber og vinduet er ikke lukket endnu. Så ro på, vi skal nok ende foran BIF.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
whatever dude, det siger jeg intet om.. jeg er som altid optimist før sæsonen (dog synes jeg der er mere at have det i denne gang), men igen som altid, tør jeg ikke spå om hvordan vi vil klare den..

Men jeg siger bare at, med eller uden Helenius og de andre, så er det eddersjaskme dårligt at tabe 3-0 til Dila Gori ...
Er det bare et tilfælde at 95% af alle FCK fans også er R. Madrid fans, eller hvad?
annonce