Snak

Mere indhold efter annoncen
3 spillere på 18 år med hhv 0,1 og 7 førsteholdskampe er jo lotto. Det er vel begrænset hvor meget man egentlig kan kende til Ocampos og Prijovic, men jeg går ud fra at man så stoler på andre, der kender dem fra deres træning osv. Det kan da godt være de viser sig som en gevinst på sigt, og de er nok heller ikke den største økonomiske risiko, men der er alligevel pænt meget der skal gå op i en højere enhed, hvis de skal forstærke førsteholdet.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Han har een indskiftning i sin tidligere klub fra den næstbedste serbiske liga. Han kom ind, da hans hold førte 5-0 og fik 25 min.
30/6 skiftede han til Røde Stjerne, hvor han ikke har spillet en eneste kamp.
BIF Nykøbing FC Taastrup FC
Har de scoutet ham til træning??


Altså det er jo muligt at han har spillet nogle u-kampe mv. der er jo ikke nogle spillere der kun træner bare fordi de som 18-årig ikke lige er fast starter på et seniorhold.
Lad os nu lige mane til besindighed mmi10. Giv dog manden en chance, hans track-record fra tidligere gør din udtalelse aldeles unuanceret. Fingeren et på pulsen og vi har stadig et kul unge sultne nordjyske drenge i folden, mon ikke de får deres chancer, med en træner der bestemt virker til at udfolde synergien mellem hele Nordjyllands hold og samtidig har ledelsens optimistiske mål for øje. Spændende tid vi går i møde.
AaB 1885. AVANTI AALBORG
Han har een indskiftning i sin tidligere klub fra den næstbedste serbiske liga. Han kom ind, da hans hold førte 5-0 og fik 25 min.
30/6 skiftede han til Røde Stjerne, hvor han ikke har spillet en eneste kamp.


Lodret løgn. Han har spillet flere år i Røde Stjerne og var lejet ud til lille Graficar.
Sandsynligvis kun for at blive sluset ind i et senior-træningsmiljø. Men har jo altså flere kampe på U-niveau for Serbien.
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Han skal selvfølgelig have chancen, jeg forbeholder mig dog retten til at være skeptisk indtil det modsatte er bevist. Disse handler imponerer mig ikke, omend jeg da håber at de bolchestribede får succes.

I mine øjne mangler i ikke unge spillere der kan udfylde de yderste pladser i truppen, der har i jeres egne. I skal styrke toppen i truppen, hvor kvaliteten ikke er for høj når Lucas Andersen render ind i en af sine utallige skader.

Men lad mig da blive positivt overrasket over den norske købmand og jeres nye kuld unge udlændinge.
Imod moderne fodbold
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
@ Mmi

Tim Prica burde imponere dig. De andre er lidt sværere at forholde sig til. Det er dog unge mennesker der stadigvæk kan formes, som har vist højt niveau i ungdomsårene og som må forventes at være sultne. som minimum vil de skærpe konkurrencen. AaB skæver mod egne rækker først, og hvis de ikke har nogen til den givne position supplerer de udefra. Det må antages at AaB ikke har nogle lokale der kan tage konkurrencen op på de positioner.

AaB har en ganske fin startellever, og det er en myte at AaB ikke kan klare sig uden Lucas Andersen. AaB`s med afstand bedste periode var kampene efter pokalfinalen, og der var Lucas Andersen ikke med.
@mm10

Ligner nu mere en omgang lottokuponer for mig.

Unge spillere der intet har bevist endnu, er det hvad I vil hænge jeres hat på i nordjylland? I så fald kunne man lige så godt satse på de lokale talenter, der i flere generationer har været jeres varemærke.

Er stadig aldeles lunken overfor jeres norske sportschef.


Aab og det fleste andre danske klubber vil nok have MEGET svært ved at signe 18 årige der allerede har bevist noget. Om det er gode signings eller ej handler også om hvor meget Aab har betalt for spillerne. Det ha under alle omstændigheder vist sig at være en god forretningstrategi for danske klubber at handle unge talenter
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Klogt af AaB og hente yngre spillere med stort potentiale. Jeg kender ikke lige den gut her, men han har allerede fået u21 landskampe, så helt dårlig kan han ikke være. Man skal huske på, at Røde Stjerne er et godt hold og det er ikke nemt at slå igennem som ung spiller.

AaB ruster sig med spillere der potentielt kan sælges for større beløb, hvis de slår igennem. Tim Prica føler jeg mig sikker på. Han ser rigtig dygtig ud og ligner den type angriber AaB har manglet. Tom Van Wert har for mange dårlige kampe, så det er godt med noget konkurrence til ham.

Folk snakker om top seks. Ro på gutter, det er nogle unge knægte der hentes og man kan ikke forvente de griber chancen fra start.

De skaber noget mere bredde og det har truppen brug for. Men for at i skal i top seks, har i nogle dyrt lønnede spillere som skal step op. Det er altafgørende Lucas Andersen bliver passet på og ikke spiller kampe små skadet som sidste sæson. Han skal være 100% og i skal finde en spiller, som kan træde i karakter når Lucas er skadet. Det burde jo være Kusk, men det har det ikke været og det tror jeg heller ikke det bliver. Køb en kantspiller med noget X-faktor.
Fodbold nørden. Som har set alt for meget fodbold og spillet alt for meget Football Manager :)
annonce