Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er et spændende vindue vi har haft indtil videre. Man skal også huske på at AaB er en klub unge spillere virkelig får chancen i vi er gode til at give tillid og spilletid det er hvad unge har brug for. Bare en af de 3 talenter slår i gennem er det sikkert en fin forretning og det føler jeg mig sikker på de nok skal gøre men det kræver tid. Og der bliver mere kamp om pladserne så dem der starter skal spille godt for at holde deres pladser det synes jeg vi har manglet i AaB.
Sukkermus

Så det er medierne, der dikterer, om en spiller er en lottokupon!??
Det kan du vist gøre bedre ;)
AaB fan til jeg dør..bum bum!
- Soccerstand:

"Har de scoutet ham til træning??
https://www.transfermarkt.com/vladimir-prijovic/leistungsdaten/spieler/615597"

Formentlig ungdomslandsholdskampe og u17/19 kampe. Der er en del video at finde om ham på ungdomsniveau, så jeg tænker at der foreligger en del scoutingmateriale i diverse databaser.
Han har spillet 25 minutters seniorfodbold og vel kun trænet på seniorniveau i Graficar. Dermed ikke sagt, at han ikke er god, men ´AaB henter spiller i Røde Stjerne´ lyder godt.
BIF Nykøbing FC Taastrup FC
Hold kæft hvor er det let at smide ´lottukupon´. Der er selvfølgelig gjort forarbejdet før en transfer. Unge spillere er vejen frem. Nu er Inge jo ikke bare en nobody som ikke har solgt spillere med profit? Og hvordan kan det blive kritiseret at hente unge spillere? Hvem siger AaB er færdige med at hente spillere, heraf ´rutineret´ startpladser?
Sukkermus

Jeg har intet skrevet om hans youtube-videoer. Men som udgangspunkt er nye signings spændende! Det ved du godt.
AaB skulle eftersigende have scoutet ham grundigt, så jeg er begejstret for det nye blod.Og så er Prijovic godt skolet i en stor klub i Serbien, hvilket forhåbentligt skinner igennem.

Under alle omstændigheder er dit mantra om "lottokuponer" lettere patetisk og meget misvisende.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Man har vel blandt andet hentet den nye sportschef pga hans netværk, og så ville det da være tosset ikke at bruge det. Så kravet for at egne unge talenter kan slå igennem bliver nok hævet og de vil måske i højere grad blive sendt en tur til modning i første division. Vendsyssel = ny farmer klub for Aab?
Jeg er begejstret for de unge talenter vi har hentet, det er vejen frem hvis vi skal have en sund økonomi i klubben. Og det skal vi, jeg har til tro at Inge har scoutet dem godt, og de på sigt kommer til at udfylde en rolle på holdet.

De etablerede spiller der kommer ind som her og nu forstærkninger, kommer senere i vinduet. Vi er ikke første valg af den type spillere der kan løfte holdet lige nu, de vil af prøve deres muligheder i trasfer markedet før de kan overtales til at skifte til os.

Prica som sportsbladet har som det andet største talent i allsvenskaen, ser jeg som en der meget hurtigt kan forstærke os i angrebet. Og vores nye ven fra Røde Stjerne skal nok få spille tid i venstre side i forsvaret, og på venstre back når Ahlmann er skadet eller i karantæne. Han kan på sigt blive et stort salg da vestre benede stoppere er i høj kurs.

Jeg er fan af Inge, og at vi kikker ud i Europa efter unge talenter i stedet for Gaarde latterlige Bilbao og Nordkraft projekter. Ikke uden grund han bliver kaldt trollmanden fra Skoge i Norge.
Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
PLorimer

Jeg er rørende enig. :)
Har faktisk lige fået bekræftet af Inge himself, at vi nok skal få en forstærkning til 6´er-positionen. Jeg ved bare ikke hvem.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
annonce