Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB henter Ramkilde tilbage

Skrevet af bold
ons 28. sep 07:40

Den 24-årige angriber Marco Ramkilde skriver kontrakt med AaB til udgangen af året.Læs hele nyheden her
Skrevet af thadcastle
håber det bliver godt. Ramkilde har godt nok været uheldig. hvor meget spillede han i qpr?
Skrevet af mexicoz
Transfermakt siger 1 kamp for QPR...

Jeg håber han kan holdes skadesfri.
Buuundesliga über alles...
Skrevet af keane10
Scorer han 1 mål, så har han allerede gjort det bedre end Ementa og Makaric, så hvorfor ikke prøve ham.

Håber dog vi prøver unge Ross helt på toppen først.
Skrevet af Daemon
24 år gammel og har spillet fire kampe i karrieren. Sateme vildt!
Medmindre han vader direkte ind på AaB-holdet, skulle han måske OVERVEJE at forsøge sig på et lidt lavere niveau :-)
Skrevet af Alabu
Medmindre han vader direkte ind på AaB-holdet, skulle han måske OVERVEJE at forsøge sig på et lidt lavere niveau :-)

Han har angiveligt imponeret alt og alle på træningsbanen ude i AaB med sin skarphed foran mål, så mon ikke han får et indhop eller tre frem mod nytår. Det kan umuligt blive meget ringere i hvert fald :-)
Skrevet af AaBager
Fint, det havde jeg håbet på. Kan næsten ikke være værre end det vi har i forvejen :-)
Skrevet af KridtPåStøvlerne
Han var en snydekode i FM 15!
Trist at skader indtil videre har sat en stopper for hans udvikling.
Skrevet af URrrrs
Han havde et indhop i QPR. Dvs. at den ene kamp han står noteret for var som indskifter. Resten af tiden var han skadet over to sæsoner😳
Skrevet af Zinras
Det sejler godt nok i Aalborg lige for tiden. Jeg håber da det bedste for spilleren, men sådan en signing betyder jo at ALT hvad man har i truppen ikke er 5 potter pis værd.

Stats på seniorniveau fra transfermarkt: 78 minutter fordelt på 3 kampe i suppen, 14 minutter i SL playoff, 45 min i 1 kamp i reserveligaen, 1 kamp i pokalen som der ikke er stats på og 33 min i 1 Championshipkamp.

Han har sikkert fået spilletid på U-holdet i QPR mellem skaderne, men det er jo ikke der en spiller på hans alder burde være. AaB, et hold med en strategi om at være en fast del af Top 4 i DK, er nu reduceret til at hente en ekstremt skadesplaget tidligere spiller hjem, som ikke har spillet mere end en halv times professionel fodbold efter han holdt op med at være U-spiller. En spiller som også har stået uden klub i meget lang tid.

Det kan ikke passe at der ikke render en 35-årig rundt og spiller Old Boys i Aalborg, som ikke kunne tage en 3-måneders kontrakt i stedet for.
Skrevet af Champon
Så har Lukas ,glasben, Andersen fået en legekammerat til næstegang han skal på skånebanen.
Champion
Skrevet af HelleDusseDa
Suk, Ramkilde var et kæmpe talent som ikke fik en forlængelse i klubben pga skader. At det nu skal gøres til at alt sejler, fordi man tager ham hjem et enkelt år, siger jo desværre noget om seriøsiteten eller mangel på samme på bold.
Skrevet af MrLagzy
Håber på at det bliver en success men man har sine tvivl da han har været meget skadesplaget. Der er meget potentiale i de ungdomsspillere der er i klubben nu men om det kan konverteres fra gode præstationer fra ungdomsholdet til seniorholdet er der lidt tvivl om. Ville gerne se Hagelskjaer og Tim Prica hentet tilbage fra deres respektive låns-ophold i Norge og Østrig så Hagelskjaer kan give konkurrence til Kramer og Granli hvor Prica kan give mål og konkurrence til Ementa, Ross og Makaric.

Hvad AaB allermest mangler er en midtbane-spiller med samme stemme som Augustinussen og Würtz havde i sin tid. En der kæmper og dirigerer, giver gejst, morale og tro på at man kan komme tilbage og vinde enhver bakke! Håber Højholt og Pedersen kan vokse op og blive netop disse typer på holdet.
AaB siden 1989
annonce
0