Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB jagter fortsat første sejr efter nullert mod FCN

Skrevet af bold
søn 14. aug 15:56

Hverken AaB eller Nordsjælland fik strikket store nok chancer sammen til at putte bolden i kassen, og de to mandskaber måtte dele i porten med 0-0 søndag aften i Aalborg.Læs hele nyheden her
Skrevet af AaBager
FCN klart bedst, men godt at se vi skabte noget i 2. halveg, efter 1. halvegs jammerlige indsats.

Det ser stadig ud som om, ingen af spillerne aner hvad de laver - som om der ingen plan er hverken offensivt eller defensivt.

Håber snart Oliver Ross kommer på tavlen, det må sgu snart lykkes!
Skrevet af DaveEricGrohl
Der skal en sejr til for at få det her hold ordentligt i gang, så vi kan se hvad de kan. Det er altid ketchup flaske med os så den må gerne komme næste gang.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Hynkjii
Vi skal være positive.
Ca 20 minutter som er ok i 2 halvleg, ingen skader, ingen røde kort (der kunne vist godt have været et) og vi holder nullet, samt startplads til kusk.

Forza de røde

Skrevet af cf srefnar
Fantastisk nordtribune de her i AaB.
5700 tilskuere er ikke prangende men det er Nordtribunen altså.
Skrevet af iversenrasmus
Nordtribunen er ok, men det er nok Vest, du mener 🙂

@AaBager: Det ser ikke ud til, at de ikke ved, hvad de laver. Det ser ud til, at de ikke ved, hvad medspillerne laver.
Skrevet af cf srefnar
Selvfølgelig, vest :-)
Skrevet af Pepsi17
Igen kan man undre sig lidt over indskiftningerne.
Er Høgh foran makaric?
Kusk burde være ude noget før
Sidst var det Prip, der ikke kom ud, selvom han var elendig.
Det er altid 1 til 1 indskiftninger
Skrevet af maxbakketop
Bare fordi det var varmt, behøvede det jo ikke blive en ørkenvandring.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Funkeeh
Det er altid 1 til 1 indskiftninger


Lars Friis har ingen plan B, så han kan ikke gøre andet
Skrevet af Slettet(382112220209)
Aab villehave haft godt af 3 point idag.--men de evner ikke overtagelsen af kampe pt.

Dog en skam Aab ikke og 3 point fra en klub, som åbenlyst har fisket ungdomsspillere med direkte kontakt til forældre, opsøger dem til kampe samt giver dem lidt til ganen mm ( især omkring u10-12)...jo de er ikke så noble som man tror---men mange klubber har deres konkrete tilgang mht. balancen for etik og moral ift. regelsæt.
Skrevet af McCalliog
CelticManiac osv....

Du har en sjov tilgang til at kommentere i kamptråde, der ikke umiddelbart handler om din (vistnok) foretrukne klub, der ligger lidt sydvest for København, vores alle sammens smukke hovedstad. Bl.a. siger du, at vi endelig ikke må lade SIF og VFF repræsentere Danmark i Europa? Jamen, for F. da! Når BIF ikke kan, og de førnævnte faktisk har kvalificeret sig, hvor ser du så miseren?
Hvis jeg nu var i mit allermest fordomsfulde hjørne. ville jeg tro, du ikke havde andet at lave, men da jeg er et tolerant menneske, vælger jeg at tro, at du blot er forvirret og frustreret.

PS. Glæder mig til dine guldkorn efter BIF-OB... Måske har du det så bedre:-)
Skrevet af McKlajner
Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor ham Ementa skal være på banen.
Det er simpelthen udenfor min fatteevne..
Ementa skal selvfølgelig ikke skæmmes (af mig), hvis han er den bedste angriber vi har..
Men “Christ”; hvis han er det bedste vi har.. Så har vi virkelig udfordringer!!
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af Slettet(382112220209)
Mcniac......
Så har du vist ikke det bedste generelle overblik, hvis du ikke forstår pointer og fakta...
Lad nu de to klubber først få afviklet deres kampe INDEN du lettere forvirret på forhånd mener, at Brøndby ikke er rette klub til, at repræsentere jer hjemme i dk i Europa.

Nuvel---nu er jeg til daglig i denne verden, og jeg poster om forskellige klubber, som i øvrigt rigeligt andre.

Men nu er jeg også et tolerant menneske, og vælger ikke at sætte dig i den berømte bås( man kan ikke dømme andre og antage).

God aften til dig min ven..
Skrevet af Jennerdrengen2
Efter nu i flere år at have sukket over at FCN´s pasningsspil ikke var hvad det var en gang, så bør man måske ikke brokke sig over sådan en kamp hvor FCN sad på spillet og kørte bolden rundt. Men ærligt indrømmet, så er skuffelsen ret stor over at man ikke kan udnytte et 68% boldovertag til en eneste scoring. Men OK, jeg må glæde mig over at pasningsspillet efterhånden er ved at være der og så håbe på, at det omsætter sig i nogle flere mål på et tidspunkt.
FCN
Skrevet af bob987
1. jeg tror lars friis har sagt til spillerne inden kampen, lade os holde 0 til pausen og så ser vi hvad der sker i 2 halv. (kunne være rart hvis han kunne sige, kom så gutter, vi skal ud og føre 2-0 ved pausen. men uuuuuuha det er for farligt.

2. jeg tror ingen i aab kunne løbe fra nogen i fcn`s trup, derfor er det svært at vinde en fodboldkamp.

3. igen mister nogen af spillerne hovedet, når de laver de sindsyge frispark (ross og kramer)

4. system 5-3-1-1 vinder man ikke mange kampe på.
Skrevet af McCalliog
Maniac:

Lad nu de to klubber først få afviklet deres kampe INDEN du lettere forvirret på forhånd mener, at Brøndby ikke er rette klub til, at repræsentere jer hjemme i dk i Europa.


Jeg anerkender din ret til ikke at sætte mig i bås - tvivler nok også på, du ville vælge den rette...

Men lad nu det ligge. Hvis du anerkender følgende fakta, at SIF og VFF har kvalificeret sig til at spille europæisk, at BIF har det samme - men er ude - fanger jeg simpelthen ikke din pointe? Burde SIF eller VFF trække sig og lade BIF komme til fadet? Og hvad i alverden mener du, når du skriver ´repræsentere jer hjemme i dk i Europa´?
Er du skabsfinne? Eller har du blot adgang til klassificeret materiale, som vi andre dødelige ikke kan komme i nærheden af?
Skrevet af Slettet(382112220209)
Ingen vælger de rette, at sætte i bås--heller ikke jeg vil være den rette mand, at gøre det imod.
Jeg tror det må bero, at vi her går forbi hinanden med betydningen af vores ordvalg....

rent forkortet har de andre to klubber ikke spillet endnu- det har Brøndby, Men derfor kan man ikke antage på forhånd, at de andre vil gøre det bedre.

Jeg er ikke hjemmeboende dansker.- der har du svaret.--og ja jeg er så heldig, at have adgang til lidt platforme rent statsmæssigt ift. primært omkring 40 forskelige parametre fordelt på 5 kategorier.
Men jeg er ikke skabsfinne, men hylder deres mentalitet. De har pt. kun HJK, der kan give point til Finland. De fortjener det....

Håber det giver dig et konkret bedre overblik nu... god aften til dig.
Skrevet af McCalliog
rent forkortet har de andre to klubber ikke spillet endnu- det har Brøndby


Inden du beskylder mig for ikke at følge ordentligt med, vil jeg lige nævne, at VFF i skrivende stund har spillet fire europæiske kampe i indeværende sæson - 12 points, score 7-1. Vel er de ikke i gruppespil, men chancen har de - den har BIF forpasset.

Med din adgang til platforme undrer det mig, at du kan påstå, hverken SIF eller VFF har spillet endnu - men det hører måske under parameter nummer 41?

Og ligeledes en rigtig go´ aften til dig.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Det er jeg så udemærket klar over, men nu er jeg fremme ved de kampe, der lige står for døren med Hjk og Hammers...derfor jeg bla nævner Hjk....

Lad os nu se ,når de 4 kampe er spillet- så er alle klogere. Jeg holder stadig på, at det ender med 4 nederlag.--nu findes der kun 40... så blev du lidt klogere på dette dejlige fodbold...
Skrevet af SotD
Der findes selvfølgelig langt flere parametre at måle fodbold på. At du kun kender til 40, og velsagtens forstår de første 3-4 stykker er jo ikke vores skyld.

Viborg har allerede hentet flere koefficientpoint i denne sæson end Brøndby har, endda til trods for at de tilsyneladende ikke har spillet endnu.

Hvilke af de 40 parametre mener du i øvrigt HJK vinder stort over SIF på, siden de 10 største bettingsites har SIF som 3/1 favorit samlet og sågar som favorit til udekampen også? Jeg tror ikke der findes nogen SIF fans der ser det som en walk over, men du er immervæk den eneste der mener at det omvendte gør sig gældende for HJK.

Du er helt sikker på at de 40 parametre ikke er ingredienslisten til en eller anden finsk gryderet?
Silkeborg IF
annonce
0