Snak

Mere indhold efter annoncen
mrvchristensen, man kan da ikke have mindreværdskomplekser til AGF?? Jeres økonomi? Jeres medaljer og pokaler i ny tid?

Men kan nemt have det over for AaB
Pokalmeister 2021
Om jeg begriber hvordan denne tråd pludseligt endte ud i hvilke klubber der er størst i Jylland. Alt det har jo intet med artiklen at gøre. Hvis man ser tilbage i tiden så ER dette jo en kamp mellem 2 store klubber (og det har intet at gøre med om andre er større eller hvem der ligger placeret hvor i Danmark.
Jeg kan slet ikke forstå den negative stemning der pludselig kommer fra folk, for lige meget hvordan man vender og drejer det så er det da fedt hvis der kommer en masse opmærksomhed om kampen hvilket måske gør der kommer flere mennesker osv.
Jeg kan huske tilbage i 90érne hvor jeg så et opgør på Aalborg stadion mod AGF, jamen der var HELE den ene endetribune fyldt op med AGF-fans (ikke kun buret, men bogstaveligt hele siden) og det var sgu da mega fedt. Der var nok 15.000 på stadion og jeg har da aldrig oplevet bedre stemning end dengang til den kamp., og dette endda på trods af AaB tabte.

Jeg synes dette er et fantastisk tiltag, og jeg håber da det udvikler sig endnu mere således der kommer flere mennesker på stadion, samt bliver skabt mere hipe om kampen i medierne, for meget kan man sige, men det er da alt andet lige medierne der kommer ud i offentligheden med hipen for klubberne.
@ To Madeira

Ja, der gik lidt offermentalitet i mit indlæg. Det er jo ikke Brøndbys og FCKs skyld, at mange andre opgør mistede pustede efter 2001.

FCK-Brøndby er det største opgør herhjemme. Ingen tvivl om det, og det er også fint nok. Det må bare ikke blive det eneste interessante opgør, hvad der var ved at blive en tendens til for nogle år siden.

Derfor sætter jeg stor pris på det pågældende initiativ. AaB og AGF bør være et af de store opgør i Danmark.
Fedt initiativ. Lad os endelig få bygget de her traditionsrige kampe op igen, det kan det kun blive festligere af.
Men lad os blive enige om at forskellige kampe, indeholder forskellige elementer. AaB-AGF er et opgør mellem Jyllands to største klubber, men mangler lokalrivaliseringen og hadet som der er i FCM-Viborg. Bare som et eksempel.
Det har jo netop intet at gøre med, hvem der er "størst" i Jylland. Det drejer sig heller ikke om, at AaB-AGF er det eneste opgør i Jylland, der er værd at beskæftige sig med. Personligt kunne jeg godt lide den lir, der udspandt sig om opgøret mellem FCM og Viborg, og der er da heller ingen tvivl om, at opgør mod FCM og Randers (altså set fra AaBs side)har mere over sig end "bare" kampe, da de ofte tiltrækker mange udeholdsfans, som vi senest så i fredags.
Man kan sgu da ikke pludselig opfinde en rivalisering/lokalt opgør der pludselig betyder mere end blot en sejr.
#Borussia Dortmund #Randers FC
@ iPodGuyDK

Det er der jo heller ingen, der gør, din kegle. Kig på de to klubbers historie såvel som de to byers historie. Så vil du også vide, at det ikke er en rivalisering, man lige pludselig har opfundet.
The one and only Alan Shearer.

For begge klubber handler det om at hype kampen mest muligt ifht. antal tilskuere og sponsorer. For medierne handler det om antal seere, læsere, lyttere, antal click´s og i sidste ende reklameindtægter. For alle parter involveret handler det om at sælge en bestemt vare ved bla. den diskussion og rivalisering der opstår i denne tråd.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Hvorfor overhovedet dette tiltag - rivaliseringen er vel som den skal være - synes også det virker lidt for FCM/plastik agtigt...

Og om VFF-FCM er mere slaget om Jylland, ja kan man jo altid diskuttere - men jo lidt svært og argumentere for, når FCM er en klub med så lidt historie..

VFF-FCM er vel og sammenligne med Brøndby-FCK - en klub med lang historie mod en fusionsklub :-)

Tiltaget skal vel ses som om, at AaB og AGF slår et slag for at gøre Superliga-fodbold en smule mere spændende. At man så vælger at fokusere på rivaliseringen, ja, det tolker jeg egentlig bare som om, at man forsøger at distribuere den nerve, som allerede eksisterer imellem de to holds inkarnerede fans, ud til et bredere publikum. Så jeg kan ikke genkende billedet af, at det skulle være kunstigt.

Med andre ord, så prøver man at fokusere på dét der er med til at gøre fodbold sjovt; konkurrence-elementet.
annonce