Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af forza samp
Totalt misvisende Bold overskrift

Hvordan kan AaB stjæle sejren når de vader i kæmpe chancer igennem hele 2. halvleg? Kun sæbehandsken holdt BIF inde (Han skyldte også en del efter hans elendige kamp mod FCM)


Det en ommer bold.

Pavlovic virkede præcist lige så ringe som i hans sidste år i FCK. Nice catch CV
Skrevet af lilywhite
Brøndby med mange boldtab og et meget defensivt udtryk.
Hvorfor får de to wingbacks ikke lov til at spille med fremad på banen? De ligner nogen, som godt kan spille fodbold.
"... once more it's all about defeating our own demons. Always with the demons. Tottenham's greatest adversary is Tottenham."
Skrevet af Cerezo
Så har Brøndby desværre formøblet den gode start man fik på sæsonen og nu ser pointsnittet pludseligt ret ordinært ud med 12 point for syv kampe. AaB har udviklet sig til lidt af en skrækmodstander i år og har nu slået BIF fire fange i træk.

I dag var der muligheder for at få noget med og jeg synes at Brøndby pressede fint og var et nøk bedre end AaB i 1. halvleg. Efter pausen var det til gengæld hjemmeholdet der sad på begivenhederne og Schwäbe måtte diske op med et par redningen, så på den baggrund er sejren vel fortjent nok.

Men der skal snart point på kontoen igen for Brøndby og helst allerede mod OB om en uge for at komme tilbage på sporet og positionere sig bedre i et tæt top 6-ræs.
Skrevet af Slettet(061729220407)
Brøndby viste sit sande jeg.
Skrevet af DameNdoye
Ferreira er et niveau eller to over Superligaen


Synes ikke han var så god mod Vejle men det var der vel hellere ikke mange fra Aab der var. Så ikke kampen idag
Superliga og FCK fan
Skrevet af ToonInStoke
Fereira er godt nok vild.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af mjdj
Det må efterhånden stå klart, at Brøndby overpræsterede voldsomt i begyndelsen af sæsonen. Alt er ved det gamle på Vestegnen, og det er i sandhed en fornøjelse!
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Skrevet af RVP
Pedro må jo nærmest tangere til at være sæsonens scoop. Ejer totalt den midtbane med sin fysik og skiller sig ofte fornuftigt af med bolden efter hans mange erobringer.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af MUGGU
Nu må Brøndby squ snart til at spille bold en hel kamp istedet for det evindelige boldflytteri der praktiserers i 2 halvleg man kan ikke forvente at score hvis man ikke spiller fremad.
Skrevet af manwholost
Tja, det var sku nok fortjent, hvis der skulle findes en vinder, men skulle der det...!
Kære Slimane, du må en tur på andetholdet, og der må du prøve at holde på bolden, til en åben mand tilbyder sig... Hvis ikke..! Los den af h. Til... Nuvel, AAB var bedre idag... Tommel ned
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af Parnevik
Set må være trænerne som skal rette op på denne tendens.... kæmp hele kampen og spil fremad .... ikke den store raketvidenskab....
Skrevet af Moto1
Der mangler angrebs-ideer hos BIF på den sidst 1/3 af banen og midtbanen virker Tom for kreative tiltag. AaB fortjent vinder på god anden halvleg. Slimane smider igen en vital og forkert aflevering sim koster, præcis som mod FCM. Hedlund virker total blottet for selvtillid.
Skrevet af A6 Allroad
9 point pi.... ud ad vinduet
Skrevet af Slettet(021222221003)
OK indsats fra AaB. Ferreira er alt for god til superligaen. Han er elegant, sender sukkerballer, står rigtigt altid, og så vinder han alle nærkampe. Kæmpe gevinst for AaB.

AaB blev et helt andet hold med Kusk og van Weert på banen. Fornøjelse med de to sammen med Lucas Andersen, der mere og mere ligner sig selv. Okores risky game var ike savnet, selv om Tvelander lige havde et par svipsere.

Og så er det jo altid godt at slå Brøndby :)
Skrevet af HG
Ej, den overskrift. Stop da jer selv!

Det var da fuldstændig fortjent, at AaB vandt. Det var da rent skydetelt i anden halvleg.

Jeg har hele tiden spået, at den sejrsstime ikke holdt. De sejre var for fleres tilfælde på yderste marginaler. Det er spændende i næste weekend, når vi skal møde dem i næste weekend. Krydser fingre for sejr til OB
Skrevet af FrbGF
Ordinært Brøndbyhold. Det blive svært for dem bare at komme i top 6.
Skrevet af Doc.
Synes BIF gør det udmærket i første halvleg, hvor de sagtens kunne være foran. Efter pausen står der AaB og Ferreira på det meste - shit han er dygtig!

Lidt skuffet over Lucas og især Hiljemark, hvor sidstnævnte spiller en masser underlige positioner i løbet af kampen.http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af jacoba
Virkelig god spiller AaB har fundet i Ferreria
Skrevet af alexis
Fedt at et bundhold tager point fra en tophold. Vi takker fra Århus
Skrevet af Slettet(442020220602)
*Et tophold.

Synes første halvleg var ret lige med bedste muligheder til Brøndby. Efter pausen sad AaB på det meste og nappede sejren fortjent.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
annonce
0