Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejlig sejr!!!
AaB stjal ikke en skid, Brøndby var pinlig tandløse næsten hele kampen igennem, desværre!! Havde frygtet endnu et nederlag.
Fortrinligt og fint i tråd med kampens forløb. Brøndby er kommet gevaldigt ned på jorden efter den overraskende gode sæsonstart. Top 6 kan hurtigt komme i fare, nu hvor marginalerne ikke er med Brøndby.

Kommer Pavlovic til at score regelmæssigt? Det ser tvivlsomt ud og ligner helt ærligt ikke en forstærkning.
Hævnen kommer fra Brian Steen
Ferreira er et niveau eller to over Superligaen


Bedste AaB køb siden Ståle, wauw en spiller, og han er kun 22!

Opløftende og dominerende 2. halvleg, efter en meget skuffende 1. halvleg af holdet, hvor de virkede forvirrede og selvtillidsløse. Der må være blevet sagt store ord i pausen.

Jeg synes dog ikke at ideen med Pallesen og Børsting i højre side fungerede, det var noget rod, også i 2. halvleg.

Skøn sejr, og meget vigtig.
.
De stjal den ikke. Den var velfortjent efter 2.halvleg. Målene piver ind om ørene på Schwäbe for tiden. Defensiven er elendig. Vi snakker altid om brændte chancer og Mensah´s håbløse indsatser på wingbacken, men måske man også bør fokusere lidt mere på, at få stablet et fornuftigt forsvar på banen. Det er alt, alt for let at skabe store chancer imod os.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Total tam indsats af Brøndby. Ingen rammer niveau, og indstillingen mangler 2-3 gear. Tandløst angreb, midtbanen smider alt alt for mange lette bolde. Eneste mand som kan være sin indsats bekendt er schwäbe. Skam Jer
Arh bold.dk prøv lige igen. AaB var bedre i dag.
Korrekt formuleret, dog med en lille tilføjelse: "gement tyvstjålet.....". Tillykke med sejren aab, men spar jeg for de mystiske forklaringer, herunder dem fra en anden planet (afsender: L. Andersen), som på komiske ali maner siger "bla bla bla, det var fortjent bla bla....osv. Tag de 3 points og glem kampen......
Rent defensivt ser 3-5-2 bestemt ikke ud til at være løsningen, nej.
Vi spiller afhelvedes til, hold kæft en nosseløs indsats. Pinligt at være vidne til. Fortjent AaB
annonce