Snak

Mere indhold efter annoncen
Totalt misvisende Bold overskrift

Hvordan kan AaB stjæle sejren når de vader i kæmpe chancer igennem hele 2. halvleg? Kun sæbehandsken holdt BIF inde (Han skyldte også en del efter hans elendige kamp mod FCM)


Det en ommer bold.

Pavlovic virkede præcist lige så ringe som i hans sidste år i FCK. Nice catch CV
Brøndby med mange boldtab og et meget defensivt udtryk.
Hvorfor får de to wingbacks ikke lov til at spille med fremad på banen? De ligner nogen, som godt kan spille fodbold.
"... once more it's all about defeating our own demons. Always with the demons. Tottenham's greatest adversary is Tottenham."
Så har Brøndby desværre formøblet den gode start man fik på sæsonen og nu ser pointsnittet pludseligt ret ordinært ud med 12 point for syv kampe. AaB har udviklet sig til lidt af en skrækmodstander i år og har nu slået BIF fire fange i træk.

I dag var der muligheder for at få noget med og jeg synes at Brøndby pressede fint og var et nøk bedre end AaB i 1. halvleg. Efter pausen var det til gengæld hjemmeholdet der sad på begivenhederne og Schwäbe måtte diske op med et par redningen, så på den baggrund er sejren vel fortjent nok.

Men der skal snart point på kontoen igen for Brøndby og helst allerede mod OB om en uge for at komme tilbage på sporet og positionere sig bedre i et tæt top 6-ræs.
Brøndby viste sit sande jeg.
Ferreira er et niveau eller to over Superligaen


Synes ikke han var så god mod Vejle men det var der vel hellere ikke mange fra Aab der var. Så ikke kampen idag
Superliga og FCK fan
Fereira er godt nok vild.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Det må efterhånden stå klart, at Brøndby overpræsterede voldsomt i begyndelsen af sæsonen. Alt er ved det gamle på Vestegnen, og det er i sandhed en fornøjelse!
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Pedro må jo nærmest tangere til at være sæsonens scoop. Ejer totalt den midtbane med sin fysik og skiller sig ofte fornuftigt af med bolden efter hans mange erobringer.
Nu må Brøndby squ snart til at spille bold en hel kamp istedet for det evindelige boldflytteri der praktiserers i 2 halvleg man kan ikke forvente at score hvis man ikke spiller fremad.
Tja, det var sku nok fortjent, hvis der skulle findes en vinder, men skulle der det...!
Kære Slimane, du må en tur på andetholdet, og der må du prøve at holde på bolden, til en åben mand tilbyder sig... Hvis ikke..! Los den af h. Til... Nuvel, AAB var bedre idag... Tommel ned
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
annonce