Snak

Mere indhold efter annoncen
Din analyse halter noget, når man som begrundelse har et salg af en spiller med i ligningen. Og endda en spiller der ikke har spillet stabilt, men dog har et godt topniveau. Han er ikke alfa omega for os.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Mon ikke Esbjerg lige akkurat overlever. De skal lige overvinde Randers i deres næste kamp på udebane. Hvad mener I resultatet bliver?
Tror godt Esbjerg kan vinde, de havde meget energi i dag, faktisk helt utrolig energi. Så bringer de det igen, så skal vi bare sige den ender 1-2
AaB! Spurs!
Du er lidt følsom slettet. Det var jo et dumt indlæg.
AaB! Spurs!
Sønderjydske og Viborg rykker ned. Bare rolig esbjerg. 😉

Kasper kusk bliver ikke solgt i vinterpausen.

Og AaB slutter i top 4.

Fck bliver mestre.

End of discussion. 💪
Forza AaB. :-) Hvor mange mænd skal der til at åbne en bajer? Svar: Ingen, den skal være åben når hun kommer med den.
utroligt "heldigt" af AaB..for kun med hjælp af en usævanlig ringe dommer lykkes det at få point..Spillemæssigt kunne man ikke se at det var nr. 2 i suppen der var på besøg..En ting er sikkert, nemlig at der ligger de ikke ved sæson afslutningen.
EfB.
Ikke mere dumt, at du svarer på det.
Havgus. Nej vel? Dommeren delte vejr og vind lige.
AaB! Spurs!
Jeg synes heller ikke der var straffe i situationen med Ankersen, men ærgeligt, at vi ikke lige tager alle 3 point idag, når vi havde kampen i vores hule hånd. Men sådan er det med uskarphed, og AaB var bare rigtig dygtige til at udnytte deres relativt få chancer, det må man også bare have respekt for. Overlever vi i år, så er jeg fuldt tilfreds, da det åbenbart har taget hårdt på truppen med alle de kampe.
Latterligt Aab´s fan udelukkende snakker om Esbjergs energi!!
Esbjerg var klasser bedre både med og uden bold i dag. Chancemæssigt skabte Aab intet og de skal være lykkelige over 1 point i dag!
Esbjerg fB til min død..
annonce