Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB-træner begræder sløset forsvarsspil

søn 30. jul 2017
Morten Wieghorst er særdeles skuffet over AaBs dårlige forsvarsspil, der søndag kostede holdet point i Farum.

Læs hele nyheden her
Jores Okore ligner langt fra den forstærkning, AaB havde håbet på. Hans enorme fysik opvejer ikke hans mangler i spillet med bolden langs jorden og ej eller hans mangel på placeringsevne.

Jeg mindes, han var noget bedre i FCN, men hverken for Villa eller de få kampe han fik for FCK, har han imponeret.
Mojn do!
Hej Gaarde
Hvad gør vi nu lille du......?
Det er virkelig en skam med Okore. Han var satme vild i FCN og de første kampe for Villa, hvor han simpelthen åd angriberne derovre,! Desværre har han aldrig været den samme siden sin alvorlige skade.
Men lad os nu lige give ham 20-25 kampe som Ståle også sagde, for hvis han kommer i nærheden af fordums styrke så er han en kæmpe gevinst for AAB.
Så må man bare ikke håbe for AAB at de slipper ligeså mange mål ind indtil da.
Hold da op hvor i er nogle ringe folk. Fortæl mig bare hvad fanden er der godt ved Morten. Hvor har han reelt haft succes. Han har jo fandme et navn som DK tror han er genialt træner. Han kan ikke klare presset i SL - kan vist ikke læse spillet og hvordan man skal et alvorligt SL hold.

Følgende trænere bliver fyret inden ganske kort tid:

Morten Wieghorst
Peter Sørensen
Der er efterhånden så mange danske trænere som har været i gamet så mange år på baggrund af deres fucking navn fordi de tidl har spillet på a landshold og har været u træner for u dansk landshold. Få andre trænere som kan give mere blod og nye ideer i stedet for at fortsætte med de gamle rotter på markedet
Problemet er ikke træneren. Spiller materialet er bare ikke bedre i klubben. Det er synd, at man ikke giver Blåbjerg chancen, når man kan se, at der øjensynligt er plads til forbedringer i forsvarsspillet. Nu har vi set i to kampe, at Kasper P og Okore ikke er bedre, og meget er sagt og skrevet om Okore, men han er bedst, når han har en ledertype ved sin side. Dem har vi ingen af, men Blåbjerg virker nu mere energisk pt. end Kasper P, som også har nogle gode egenskaber. Ahlmann som back kunne også erstattes af en mere defensiv orienteret blåbjerg.

Oppe foran har vi Jannick Pohl, og han har bare ikke målnæsen, som vi mangler. Det kunne jo være en ide, at prøve Sylvestr eller en af de andre unge. Lesniak var intet værd i dag, men Flores viste endelig, hvorfor han kan blive en gevinst. At han så har haft et væld af tid for at vise sig frem, er noget andet.

Det var virkelig svagt i dag.
Der er ingen fremtid i, at bruge nutiden til at tænke over fortiden.
Giv dem nu tid, det kan hurtigt vende - det har vi ofte set
Nu må det her stoppe omg. Jeg er enig med tv kommentatorerne i at AaB spillet ikke er Superligaen værdig. De er uden sidestykke blandt de 3 dårligste hold i ligaen, hvis ikke de dårligste. Såfremt at Gaarde og Wieghorst ikke selv kaster håndklædet i ringen og erkender at de ikke magter deres job , bør den administrerende direktør i AaB indkalde til krisemøde og få de 2 fjernet omg. Det er trods alt hans ansvar at forsøge og hjælpe AaB igennem det her. AaB har ikke spillet en ordentlig kamp i 2017 og kun vundet 3 kampe siden oktober 2016. De må erkende at de er blevet overhalet af Hobro, der har et langt bedre hold og nu er hele Nordjyllands hold. Skal AaB undgå nedrykning bør der tages mindst 30-35 mill. kr. i kassen og få købt mindst 5 klassespillere. Vi gider ikke høre på alt Gaardes vrøvl om at holdet er så godt så godt. Sandheden er at hverken forsvar eller angreb eksisterer i AaB. Forsætter det sådan står der kun 2500 tilskuere til deres hjemmekampe. Enhver kan se at top 6 er allerede væk og folk som har købt sæsonkort gider ikke engang komme på stadion
Det bliver aldrig godt mere i de klubber du befinder dig i Faxe. Du mangler evnerne.
Han ødelægger alt i AaB. Fatter ikke, at han ikke stiller i stærkeste opstilling, Manden er den mest uduelige træner!
Middelmådig spiller, håbløs træner! Pis hjem til bif, du uønsket i Aalborg.
Ja jeg har først haft mulighed for at skrive herinde nu.da jeg har brækket med i mange timer over Aab. Vi kan se lyspunkter,siger ham der kalder sig chef træner,det eneste lys han så,var da solen kom frem. Alt er vist sagt om gaarde og chef træneren. Hvor er den adm direktør og bestyrelsen henne? Kreta e?ler thailand. Ps jeg nægter at betale for at komme på stadion,så længe man spiller så definsivt og kun med 1 angriber. Og NEJ rislort er IKKE angriber.

annonce