Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var det samme i AGF. Ingen defensiv, modstanderen har alt for let ved at kreere chancer.
Jeg er overbevist om Wieghorst er fyret, til landskamp pausen i oktober. Medmindre der sker mirakler. Vi har lukket 8 mål ind i 3 kampe og 7 jeg siger SYV har været foræringer. Det er skandaløst.
Kingkongnr1@ det behøver du skam ikke undskylde. Ingen har savnet dig.
No argument beats a pointing pipe!!
Godt at jeg ikke længere har sæsonkort. Jeg vil opfordre de få som stadig kommer til at protestere højlydt mod Gaarde og Wieghorst. Der skal helt nye folk til før det her lort vender.
Det bliver aldrig godt mere i de klubber du befinder dig i Faxe. Du mangler evnerne.
Titi81 fedt du lige viste at du stadig er i live.
Er der en der gider at smide Vladimir ud herinde fra, det er en skam at bold.dk er blevet en legeplads for åbenlys trolling, brug evt. lige et sekund på at gennemgå historikken.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Kingkongnr1@ velbekomme.
No argument beats a pointing pipe!!
Vladimir:

Der er møder efter hver træning på Hornevej, og den administrerende direktør er vel Allan Gaarde. Du er vel klar over, at der er noget så kedeligt som budgetter, der skal passe, og du er vel klar over, at alle indkøb er godkendt af bestyrelsen.
At man lige frem praler med, at man har droppet sit sæsonkort pga resultaterne, siger desværre meget om dansk fodboldkultur. At man ikke er der hver gang er én ting, men at man ikke bakker op i modgang er svagt. Kom nu på stadion og brøl/bræk frustrationerne ud.
annonce