Snak

Mere indhold efter annoncen
Holdninger er en ting. Gangbare argumenter noget helt, helt andet.
Den er nemlig åben for alle. Synes bare at en smule selvindsigt er på sin plads. Danskerne står heller ikke på Wembley og fejrer nederlaget. Du er igang med at fejre dit her, og forsøger at stjæle mit rampelys som vinder. AaB er kandidater, da de spiller som Man City, og Cifuentes nu har haft en sommer til ordentligt at implementere sig. Ingen danske hold kan følge det tempo. Æd så dit nederlag dit sumprotte
Allez allez: Hvor er du dog herligt uortodoks i din fremtoning. Sand fornøjelse at læse en der ikke blot følger normen, men går efter at stiger i graderne herinde. Kæmpe respekt fra Sønderjylland.
Imod moderne fodbold
Taco og Allez:
Er I seriøse? Så den er åben for din nedladende retorik, men ikke rettelse af stavefejl?
Men ok, 2 til 3 drenge sidder og får lidt øl, og hygger sig med lidt chat.
Set før, ses nu, ses senere:-*
Jeg ligger blot i min seng med barnet ved siden af, og overvejer om jeg skal ud og åbne den pakke gifler som kæresten købte i eftermiddags, hvis du er så interesseret i at vide hvad jeg bruger min fritid på. Jeg snakker ikke mere nedladende til dig end du har brug for. Du bliver ved, trods dine åbenlyse mangler og trods du er blevet udspillet af en dygtigere debattør, som ikke kun er bedst på dagen. Kys smiley tilbage
Av, av, av Kristiansen. Så blev der stille, makker.
Imod moderne fodbold
Er det allezallez eller Hans1987 der er den største troll i denne tråd? Er det studentikos selvovervurdering eller islamisk forkyndelse, der er den største joke? Uanset hvad er jeg i hvert fald godt underholdt, og det i sig selv er lidt af et særsyn, når artiklen, som der kommenteres på, omhandler AaB. Så allezallez kom frisk med lidt flere "jeg alene vide" indlæg, og Hans1987, lad os endelig høre lidt mere om "fredens religion"...
Du kan kalde mig hvad du vil. Jeg vil ramme toppen herinde, det lægger jeg ikke skjul på. Min direkthed får mig på alles læber herinde som bold.dks nye darling. Selv ser jeg det som en forfriskende udmelding. Om din ven apkristiansen er blevet pillet sønder sammen, behøver vi vel ikke diskutere yderligere.
Apkristiansen;

Lad nu være med at diskutere med ham. Han kommer alligevel til at stige i graderne herinde, og så ryger vi 2 alligevel langt ned i hierarkiet.

At jeg spørger om han er Hans Pilgaard, er jo et kæmpe kompliment.

Jeg vil hvert fald gøre mit til at fedte mig ind. Jeg skal hvert fald ikke en tur i manegen og sættes på plads af ham på "det skammeligste"
Nej, du er ikke neutral.
Det her kan gå hen og blive en smålegendarisk tråd.
Aldrig er nogen blevet pillet så meget ned som jeg selv. Jeg bøjer mig naturligvis, som det hører sig og bør, med røven i vejret.
Nå nej:-D
annonce