Snak

Mere indhold efter annoncen
Taco Mix. Du virker heller ikke som så let et offer, hvis man kan sige det på den måde. Jeg ved at der er/bliver koldt på toppen, og jeg er klar til at tage mine tæsk. Jeg tror på mit koncept og min direkthed.
Allez dyb respekt for at du tør tage bladet fra munden og sige hvad du mener, fuldstændig ufiltreret. Det er særdeles forfriskede på dette ellers søvndyssende Forum, hvor folk som AP og Taco i den grad er med til at trække niveauet ned under gulvbrædderne.
Imod moderne fodbold
Allez mener jo indledningsvis blot, at AaB er med i topstriden i den kommende sæson.
Spiller hurtigt og rammer samme stil som City, efter danske tilstande.
Det er der vel ikke noget forkert i, da der her jo er en AaB tråd i et fodbold debatforum.
Har ikke selv set nogle kampe i AaBs opstart, så skal ikke benægte at allez´ vurdering er rigtigt observeret.
Det må tiden vise.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Hvornår signer vi de Bruyne? :D
Aalborg BK siden 1995 Landsholdet
Det er godt du nu finder lidt karisma frem Kristiansen, det klæder dig. Jeg forsøger ikke at ramme dig personligt. Jeg ser i flere tråde at du skyder med små spredehagl, hvilket er en dårlig taktik. F.eks i denne tråd virker du ikke til at have hovedet med. Du bør forkusere mere på den enkelte kamp istedet for at se for langt frem. Og Taco... Jeg har aldrig set dit brugernavn før. Du er helt klart under mig i hierakiet herinde, hvor vover du at spille dig ud mod en som mig. Den kamp vil du slet ikke tage. Se bare i denne tråd, 4-5 andre brugere (håndlangere) er enig med mig. Pak jeres maskasser sump rotter.
Taco, beklager.

Allez: er sikker på at du og mmi10 får en dejlig romantisk aften •-:
Tillykke med at have fundet dig en allieret nu. Du må godt nok ikke have mange venner ude i den virkelige verden. Du minder mig om Poul Hübertz. Trist fortælling.
Jeg har da i det mindste spillet for HBK og Millwall?
Hvad med dig? (Mere trist fortælling følger)
Det tvivler jeg stærkt på med den fedtede mentalitet du bærer rundt på. Der er tydeligvis ugler i mosen, og stikkelsbær kan aldrig fornægtes deres bitterhed, trods bladene dertil fordufter i det golde efterår.
Wauw. Uddyb min fedtede, forhadte og ugle-bærende ven?
annonce