Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB tror på overlevelse - men hvem skal nordjyderne indhente?

lør 14. jan 06:00

Der hersker en stor tro på overlevelse i AaB, men nordjyderne ønsker ikke at pege på, hvilken klub de indhenter i forårssæsonen af 3F Superligaen.Læs hele nyheden her
Brøndby, Horsens, AGF, Randers og OB har alle tidligere præsteret meget ringe halvsæsoner. Hvis et af holdene gør det kan de nemt hentes. AaB skal bare vinde deres kampe, hvilket journalisten udemærket ved. Hvis det sker skal der nok være et af holdene der får en halvsløj halvsæson. Men AaB er da klare favoritter til at rykke ned.
Du lyder en lille smule som Torben Fristrup, der sagde at “AaB skal bare vinde 3 kampe så er vi i top 6”.

Jeg tror modsat at AaB går en meget svær halvsæson i møde, der næsten kræver samme pointsnit som mestrene præsterer, for at opnå overlevelse i SL.

De eneste, der præsterer som en værdig Danmarksmester på Aalborg stadion, er alle de fans der, til trods for spillernes fuldstændige uduelige præstationer på banen, bidrager med et af landets bedste stadion miljøer..

Jeg kan ikke se at AaB pt. kan tilbyde så meget andet end fantastisk kampstadion atmosfære, for at tiltrække nye spillere.
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
De spillere skal snart stoppe med at rose sig selv og snakke overlevelse. Hold kæft og præster på banen. Alt den snak kan ikke bruges til noget som helst . Ydermere fremstår det ikke autentisk med den ene skamløse præstation efter den anden.
Internazionale AaB
Jeg gætter på at Aab og Horsens har byttet plads om et par måneder
annonce