Snak

Mere indhold efter annoncen
Graceland

Hvis du ikke kan se at Aabech har armen/albuen i ryggen/nakken på sin modstander, så er det dig, der skal vente lidt med at skrive indtil du ikke længere er påvirket af alkohol e.l. Vi kan da godt blive enige om, at det er dumt lavet af Aabech, da han sandsynligvis kunne heade den ind uden at sætte armen i ryggen/nakken på sin modspiller. Men det er ikke dommerens skyld....

Dejligt dog at du har overskud til at huske bla Stephan Ps forfærdelige dive, der gav jer sejren mod Randers;-)

Vi er ikke enige om at Leon Jessen "diver", men man må jo sige at Aabechs arm giver ham muligheden.....
Straffesparket var klokkeklart.

Målet var blevet anerkendt i 99/100 tilfælde.

Daniel C burde have haft gult, men fedt med lidt "skævhed" på banen. Barnligt, men dejligt befriende.

Omkring målet har Tøffe jo ret i, at der aldrig var dømt straffe i den anden ende i en lignende situation. Det sker faktisk i mange kampe
Pokalmeister 2021
Den situation med DC og dommeren skal overhovedet ikke koste gult. I første omgang får dommeren bolden, og vælger at sparke den tilbage mod DC. Derefter ryger den forbi dommeren to gange fordi han ikke gider at flytte sig. Dommeren var mega pinlig i den situation. Forstår godt DC\´s reaktion.
Dejligt dog at du har overskud til at huske bla Stephan Ps forfærdelige dive, der gav jer sejren mod Randers;-)


Der er jeg så ikke enig med Graceland og dig, eller nogen andre fra Randers - uden jeg dog er diametralt uenig.. Jeg indrømmer til enhver tid, at SP diver - men, at påstå, at det var en scoring til 1-2 der gav AGF sejren er himmelråbende forkert.. Det kan ikke være SP´s, eller andres skyld, at Randers går totalt ned og yderligere, at 2 Randers-spillere mister hovedet efter en reducering til 1-2.. Det er jo på ingen måde en afgørende scoring der bør få et hold til, at gå totalt i stå.. Ej heller kan det være SP´s, AGF´s, eller dommerens skyld, at Randers ikke udnytter den forholdsvis store overvægt i spil og chancer igennem en times tid af den kamp..

Men som jeg også sagde efter den kamp, så udligner det sig over en sæson - og den Danske dommerstand fik da så rigeligt betalt tilbage i går.. Og jeg vil væde med, at Randers også i løbet af sæsonen får et straffe hvor ikke der er skyggen af straffe.. Jeg vil også væde med, at Randers begår et klokkeklart straffe i løbet af sæsonen som ikke blir´ dømt.. Og på den konto, så er jeg efter jeres evindelige ynk lige siden AGF-kampen stensikker på, at i har bygget op til en shit-storm af dimensioner af Bold.sk´s læsere - ikke bare AGF´ere.. Jeg forstår sq godt, at i taler med store bogstaver, og eder og forbandelser den dag det sker - det er naturligt nok.. Men, at blive ved i en uendelighed er altså snart pinligt.. Stop dog nu snart den debat/ynk - i blir´ jo slagtet herinde den dag det sker for jer - og det sker...

Ha´ ellers en god weekend alle..

Der er ingen grund til at brokke sig over dommeren, når vi kunne have afgjort den selv med bare en smule skarphed.

I stedet skal vi glæde os over vi spiller flot fodbold og at det nok skal række til overlevelse, hvilket jo er målet. Samtidig med at det nye hold bliver mere og mere sammenspillet. Der går en lys fremtid i møde for AGF.
Graceland

Ja han hopper først og er helt i stand til at score uden armen i nakken på EfBeren, det ændrer bare ikke ved at han gør det og dommerne dømmer jo for selv de helt små forseelser hvis man får en kampafgørende fordel ud af det.

Derudover er det korrekt at der er hånd på bolden både fra Lekven og fra Stephan Pedersen lidt senere hvor Aabech får en stor chance 2 meter fra mål, men dommeren dømmer helt korrekt ingenting i begge tilfælde. De andre mystiske kendelser falder i ligeså høj grad ud til AGFs fordel.

Og fint niveau at diskutere på i øvrigt.
Hvis en forsvarer headede den væk med så lidt kontakt til modstanderen, ville der så nogensinde blive dømt straffe? Svaret er nej. Og den samme dom bør gælde den anden vej.
Mere fodboldnørd end fan...
Ja han hopper først og er helt i stand til at score uden armen i nakken på EfBeren, det ændrer bare ikke ved at han gør det og dommerne dømmer jo for selv de helt små forseelser hvis man får en kampafgørende fordel ud af det.


Muligt at han er i stand til at score uden at have strakt arm,men han hopper op i en naturlig bevægelse og LJ kommer ikke engang i luften,nærmest bakker ind i Aabech.
Man skal tænke på at Aabech er en stor herre,så der kommer noget tyngde bagfra.
Den blev dømt,men den var sgu tynd..
AGF Manchester United
JLS

Jeg er ABSOLUT IKKE Randers-fan..... I jeres indbyrdes fight (AGF-Randes) er jeg neutral. Jeg roser netop Graceland for at have overskud til at huske Stephan Ps latterlige dive og ikke mindst de endnu værre forklaringer han forsøgte at komme med efterfølgende. Det er korrekt, jeg skriver at det gav jer sejren, - og jeg tror ikke du vil være uenig med mig i, at det i hvert fald var blevet umådeligt meget sværere, hvis ikke dommeren var hoppet på Stephan Ps fald. Selv dommeren indrømmer jo efterfølgende det var en fejl og Randermålmanden får frataget sine strafpoints. Den eneste der ikke bliver straffet er synderen;-) det er ikke fordi jeg på nogen forsøgte at rippe op i AGF-Randers kampen, men når du insisterer, så synes jeg der er 2 kendelser i kampen som bestemt ikke går Randers´ vej. Den første naturligvis straffesparket ved 2-0. Og derefter det første røde kort, som i mange andre tilsvarende situationer ikke ville have udløst mere end et gult kort, da der jo ikke er nogen ond/farlig hensigt med tacklingen. Jeg tror det ville være blevet mere end almindelig svært for AGF at hente de 3 points uden disse kendelser.
Inden du igen farer op, må du huske på, at det er min opfattelse og mening og situationerne. Dem har jeg lov til at have, præcis som du har lov til at have dine;-)
God weekend.
JLS

Jeg er ABSOLUT IKKE Randers-fan.


Absolut heller ikke her :-)
AGF Manchester United
annonce