Snak

Mere indhold efter annoncen

AB siger farvel til målmand efter otte år

Skrevet af bold
søn 26. jun 11:14

Jonathan Fischer, målmand i 2.divisionsklubben AB, forlader klubben og søger nye udfordringer, bekræfter AB på sin hjemmeside.Læs hele nyheden her
Skrevet af Elprofessor
Kæmpe tab for klubben! Enormt dygtig keeper, der har niveau til 1.division - og måske mere om et par år, hvis han kan stå fast et sted
Skrevet af Sule12
Rækkens bedste keeper, ABs bedste spiller og muligvis ikdehaveren af den bedste spillersang i Danmark.

Modsat mange keepere på hans alder har han masser af seniorerfaring allerede og hvis jeg ikke husker forkert har der været interesse fra bådr BIF og England tidligere.
Skrevet af PUSB!
Havde fornøjelsen af at se ham en enkelt gang i sidste sæson, ude mod Thisted, hvor han diskede op med klasseredninger på fire 100% chancer, blandt andet en refleks fra halvanden meters afstand som selv ikke mange af verdens topmålmænd havde taget.
Hvis det er udtryk for hans generelle niveau ser jeg ingen problemer i han som minimum kan stå for et tophold i 1. division eller måske endda banke på hos et superligahold der tør satse ungt.
Skrevet af Soebronx1889
Der er heller ikke nogen tvivl om, at han er alt for god til 2. division.

Det er selvfølgelig nederen, men for en klub som AB er lige nu så er det bedste altså bare at få de unge der har potentialet til udlandet og har været i klubben længe videre til en klub på højere niveau... Så må man på længere sigt håbe på at få fat i de der sweet solidaritetspenge.
Skrevet af poh
Det er et mysterium at et så åbenlyst talent ikke er blevet kapret før. Bedste allround keeper talent jeg har set i mine 31 sæsoner på Gladsaxe Stadion.
Jan Hoffmann var god på stregen, Stephan Andersen var en mester i en mod en situationerne, men Jonathan Fischer har både reflekserne, fysikken og tilstedeværelsen i feltet og i luften, han kan spille med fødderne, og ikke mindst har han en fantastisk udstråling. Han bør komme rigtig langt. Også længere end eksempelvis Stephan A.

Tak for alt, Fischer. Du er allerede savnet <3
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Scholesisoneinamillion
Palle Petersen spillede adskillige store sæsoner på Stade de Lundberg inden B1903 lokkede.

Leif Henriksen, Jørgen Strandby og Benno Larsen skal også nævnes selvom sidstnævnte var lidt af en lejesoldat.
annonce
0