Snak

Mere indhold efter annoncen

Abramovich afviser: Kræver ikke gæld tilbage

Skrevet af bold
tor 5. maj 17:04

Roman Abramovich afviser nu de rygter, som går på, at han kræver at få sin gæld betalt i forbindelse med et salg af Chelsea. Læs hele nyheden her
Skrevet af Wise1964
Nu må du også bestemme dig … eksperterne har jo fortalt du vil have dine penge tilbage, take a decision and stick to it!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mark0vich
.. det var det man vidste. Sportsjournalistik i dag er ikke at regne for noget som helst. Det handler om clicks og clicks alene - ikke mange der bekymrer sig om at rapportere/fortælle fakta.
Skrevet af Slettet(312058221912)
Al journalistik handler om at overdrive til grænsen for løgn er nået.
Skrevet af Vince71
Nådada. :)
Skrevet af Taco mix
Nu må du altså bestemme dig … eksperterne har jo fortalt du vil have dine penge tilbage, take a decision and stick to it!


Ja jeg er også lidt i vildrede? Jeg læste udtrykkeligt i kommentarsporet at han ville have din gæld tilbage.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Wise1964
Haha Taco :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(172333222811)
Det er da meget flinkt gjort, kun en 14-15´ish milliarder danske dadler.

Bliver rart når alt det rod med overtagelsen er gået igennem.
Skrevet af Taco mix
Haha jeg studsede selv over det. :)
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Slettet(281802222608)
Den eneste klub i verden, der har større gæld end FC Barcelona. Utrolig heldigt at de stadig ikke skal betale den tilbage.

Til gengæld betyder det at vi kan fortsætte med at nyde Chelsea som den fodboldklub, de har udviklet sig til at være de seneste 15 år.

Er der nogen der kender til detaljerne for hvad der evt. kan ske med gælden efter et eventuelt salg? Vil Chelsea blive gjort gældfri eller vil de fortsat skylde Abramovich efter de har fået ny ejer?
Skrevet af Vince71
Er der nogen der kender til detaljerne for hvad der evt. kan ske med gælden efter et eventuelt salg? Vil Chelsea blive gjort gældfri eller vil de fortsat skylde Abramovich efter de har fået ny ejer?

Det er svært at sige og jeg tror ærligt talt ikke der er nogen som ved det endnu. Det virker ikke sådan i hvert fald. Det er Abramovichs penge og han kan jo egentlig gøre hvad han vil med dem? Men jeg kan ikke forestille mig at de andre klubber i PL vil sidde tilbage og acceptere det hvis Chelsea slipper med gælden. Der har tidligere været snak om pointstraf og alt muligt andet. Flere klubber skulle også have spurgt ind til denne gæld og hvad der kommer til at ske med den. Så der bliver helt sikkert holdt øje med det.

De nye ejere har hele tiden haft kendskab til gælden. Så skulle den komme i spil, så har man selvfølgelig også længe taget stilling til dette.
Skrevet af davidbowie
Hvad er egentlig detaljerne her? Kan han evt godt bare sige, at han ikke vil have sin gæld indfriet? Er det lovligt? Og viser det ikke, at Chelsea reelt set er et kæmpe luftkastel? Eller misser jeg noget?
Skrevet af No-Superman
Uha det må gøre ondt på mange røde hvis verden jo nu er ved at styrte sammen. For hvis Roman ikke er så ondt, er der så andet der ikke er som medierne siger?? Er de røde klubber korrupte? Er Boris Johnson Arse fan og arbejder for dem? Er der LiVARpool som styrer VAR? (Der er måske overdrevet en smule , men ikke meget i forhold til alt det bulls.... man har skulle hører fra røde fan)
"Please! This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue over who killed who."
Skrevet af Poor Scouser Tommy
[quote]Hvad er egentlig detaljerne her? Kan han evt godt bare sige, at han ikke vil have sin gæld indfriet? Er det lovligt? Og viser det ikke, at Chelsea reelt set er et kæmpe luftkastel? Eller misser jeg noget?[/quote] Der er vel intet ulovligt i at eftergive gæld. Eller misser jeg noget?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af davidbowie
Ikke det jeg mener. Må en klub godt være drevet på den måde? I så fald er alle FFP regler vel komplet ligegyldige?
Skrevet af Vince71
@davidbowie

De er vel ikke ligegyldige? Så vidt jeg ved kan alle ejere smide et vis beløb ind i klubberne under de nuværende FFP regler. Chelsea har heller ikke brudt FFP og Abramovich har vel smidt de penge i klubben som har været tilladt på det givne tidspunkt? Både inden FFP kom i spil, under FFP og her under Covid hvor FFP har været lidt mere loose.

Så det virker i virkeligheden mere til at man har haft en ejer som har været meget villig til at smide penge i klubben under de regler der nu var. Det kan FFP jo ikke gøre det vilde ved når det nu er deres regler?
Skrevet af davidbowie
Lidt mere loose?

Chelsea skylder RA 14 miliarder kroner. Hvad er de penge brugt på? Vel spillere og drift. Kender ingen klubber med så stort et hul. Og viser det ikke, at Chelseas succes er bygget på totalt lånte fjer?

Dengang Leeds nærmest gik konkurs, da var jeg totalt forbløffet over den måde klubben var drevet på. Har i Chelsea fans det slet ikke på samme måde?
Skrevet af Wise1964
Nej ..-
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af davidbowie
Okay. Fair nok. Det er sgu altid dem som holder med klubber der kører med dodgy tal, som lukker øjnene mest. Det må være et tilfælde.. haha
Skrevet af Vince71
@davidbowie

Men hvis det er Abramovichs penge og han har haft tilladelse til at smide dem i klubben på det givne tidspunkt både inden og efter FFP. Så er det jo ligegyldigt hvad du og jeg synes er rigtigt, forkert eller unfair.

Chelsea er ved at blive solgt i en rekord handel, så et eller andet må klubben jo gøre rigtigt siden så mange har været interesseret i dette hul.
Skrevet af Wise1964
@davisbowie
Lukker øjnene for hvad?
Man har haft en ejer der har postet penge i klubben og i stedet for bare at lukke øjnene blindt og smide penge ind valgte han at “låne” pengene rentefrit … hvori ligger forskellen fra de ejere som bare hælder penge i?

Chelsea har de seneste år præsenteret ganske fine regnskaber og lavet en forretningsmodel der drives fornuftigt - det skal vi vel ikke som fans underkende?
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0