Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad er egentlig detaljerne her? Kan han evt godt bare sige, at han ikke vil have sin gæld indfriet? Er det lovligt? Og viser det ikke, at Chelsea reelt set er et kæmpe luftkastel? Eller misser jeg noget?
Uha det må gøre ondt på mange røde hvis verden jo nu er ved at styrte sammen. For hvis Roman ikke er så ondt, er der så andet der ikke er som medierne siger?? Er de røde klubber korrupte? Er Boris Johnson Arse fan og arbejder for dem? Er der LiVARpool som styrer VAR? (Der er måske overdrevet en smule , men ikke meget i forhold til alt det bulls.... man har skulle hører fra røde fan)
"Please! This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue over who killed who."
[quote]Hvad er egentlig detaljerne her? Kan han evt godt bare sige, at han ikke vil have sin gæld indfriet? Er det lovligt? Og viser det ikke, at Chelsea reelt set er et kæmpe luftkastel? Eller misser jeg noget?[/quote] Der er vel intet ulovligt i at eftergive gæld. Eller misser jeg noget?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Ikke det jeg mener. Må en klub godt være drevet på den måde? I så fald er alle FFP regler vel komplet ligegyldige?
@davidbowie

De er vel ikke ligegyldige? Så vidt jeg ved kan alle ejere smide et vis beløb ind i klubberne under de nuværende FFP regler. Chelsea har heller ikke brudt FFP og Abramovich har vel smidt de penge i klubben som har været tilladt på det givne tidspunkt? Både inden FFP kom i spil, under FFP og her under Covid hvor FFP har været lidt mere loose.

Så det virker i virkeligheden mere til at man har haft en ejer som har været meget villig til at smide penge i klubben under de regler der nu var. Det kan FFP jo ikke gøre det vilde ved når det nu er deres regler?
Lidt mere loose?

Chelsea skylder RA 14 miliarder kroner. Hvad er de penge brugt på? Vel spillere og drift. Kender ingen klubber med så stort et hul. Og viser det ikke, at Chelseas succes er bygget på totalt lånte fjer?

Dengang Leeds nærmest gik konkurs, da var jeg totalt forbløffet over den måde klubben var drevet på. Har i Chelsea fans det slet ikke på samme måde?
Nej ..-
Nisi Dominus Frustra ...
Okay. Fair nok. Det er sgu altid dem som holder med klubber der kører med dodgy tal, som lukker øjnene mest. Det må være et tilfælde.. haha
@davidbowie

Men hvis det er Abramovichs penge og han har haft tilladelse til at smide dem i klubben på det givne tidspunkt både inden og efter FFP. Så er det jo ligegyldigt hvad du og jeg synes er rigtigt, forkert eller unfair.

Chelsea er ved at blive solgt i en rekord handel, så et eller andet må klubben jo gøre rigtigt siden så mange har været interesseret i dette hul.
@davisbowie
Lukker øjnene for hvad?
Man har haft en ejer der har postet penge i klubben og i stedet for bare at lukke øjnene blindt og smide penge ind valgte han at “låne” pengene rentefrit … hvori ligger forskellen fra de ejere som bare hælder penge i?

Chelsea har de seneste år præsenteret ganske fine regnskaber og lavet en forretningsmodel der drives fornuftigt - det skal vi vel ikke som fans underkende?
Nisi Dominus Frustra ...
annonce