Snak

Mere indhold efter annoncen
Pm det er tilladt eller ej.. men at man skylder sin ejer 14 milliarder burde sgu være et kæmpe red flag. Men den holdning står jeg nok alene om.
Wise

Prøv at trække de 14 milliarder ud ad de fine regnskaber. Så har du vel de reelle tal?
Se på salgsprisen minus gælden … så har du de reelle tal.
Nisi Dominus Frustra ...
Jeg giver op. Det er næsten ligesom at tale om hvordan Man Citys økonomi er skruet sammen.

Chelsea har tabt 1 mill om ugen i de 19 år RA har ejet dem. Hvis det havde været en alm virksomhed, så var de lukket for længst. Jeg forstår udemærket, at i ikke synes den del er sjov. Men den er ikke desto mindre sand.
Hvis du køber noget for 140 millioner pund, poster 1,5 milliarder pund i projektet og sælger biksen for 4+ milliarder pund … hvem er så den klogeste - køberen oprindeligt eller 2 bold dk brugere der kloger sig på økonomi?

Chelsea fungerer fint økonomisk de senere år (corona undtaget) og kan sagtens klare sig uden den ejer struktur - så jeg ved simpelthen ikke hvad det er du vil høre?
Nisi Dominus Frustra ...
@davidbowie

Fair nok. Men dette hul ser desværre ikke ud til at være svært at sælge. Så endda til en pris som er en del højere end hvad flere eksperter prissatte klubben til.

Enten ved du noget de ikke ved, eller også ved de noget du ikke ved?
Som sagt giver jeg op på den del. Jeg synes der er kæmpe alarmklokker der ringer. Men vi bliver nok alle sammen klogere snart.
Vince.

Jeg kalder ikke Chelsea for et hul. Det er din retorik. Jeg synes det er påfaldende, at ligeså snart der bliver stillet spørgsmål til klubber som spiller i blåt, så bliver man nærmest svinet til. Hvis det var Leeds der havde samme økonomi, så ville jeg sgu forholde mig ret kritisk til det. Jeg har ikke noget udestående med Chelsea. Jeg synes bare deres økonomi ser dodgy ud. Men det har intet at gøre med, at det er Chelsea som klub.
Træls. Hvad skal pøblen og tumperne fra Nationen nu tude over?
Hvem sviner dig til ?
Nisi Dominus Frustra ...
annonce