Snak

Mere indhold efter annoncen

Abramovich siger farvel: Har været en ære

lør 28. maj 2022

Chelseas tidligere ejer, Roman Abramovic, siger i et afskedsbrev, at tiden som ejer for Chelsea har været en store ære.Læs hele nyheden her
Hold nu kæft det er trist.

Jeg håber, at der bliver rejst en statue, når vi kommer om på den anden side af denne hjernedøde situation.

Tak for alt Roman.
Hvis ikke han får pengene, hvem så? Regeringen? Jeg læste han ikke ville få en døjt grundet sanktionerne, men det er jo et vanvittigt beløb..
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Pengene går til ofrene for krigen i Ukranie

Roman Abramovich, legend <3
Chelsea FC
Ajooba

Som jeg læser det har man lavet en fond styret af Unicefs Mike Penrose som sørger for at alle pengene går de rigtige steder hen, altså ofrene i Ukraine. Den britiske regering fryser disse penge indtil de er sikre på de ryger det rigtig sted hen.

Det er i øvrigt Abramovichs ide og noget han har meldt ud helt fra starten at han ville have pengene skulle gå til dette. Hvilket alt tyder på det gør.

Bold glemte også denne del af Abramovichs brev.
I am proud that as a result of our joint successes, millions of people will now benefit from the new charitable foundation which is being established. This is the legacy which we have created together.
Der er da vel ingen mennesker, der helt oprigtigt tror på at RA er en good guy, er der? Læs nu lidt op på lektierne, folkes.
Der findes ikke en eneste russisk oligark, som har opnået deres position på ærlig vis, og som ikke qua deres position har støttet Putin og hans gradvist mere og mere totalitære styre. Heller ikke RA.

https://videnskab.dk/forskerzonen/kultur-samfund/moed-ruslands-oligarker-en-gruppe-maend-der-ikke-har-travlt-med-at-vaelte-putin

Hvorfor er det at vi mennesler har tendens til at blive sådan nogle nyttige idioter, når der handler om sport og vores hold? Ja, undskyld mit sprog, men det er præcis sådan det forholder sig. Af en eller anden grund tåler vi så åbenbart alt.
Se også på eksemplet med Newcastle, hvor mange fans fuldstændig ukritisk jublede på gaden, da de pga et opkøb fra en investeringsfond fra en af verdens mest rædselsfulde regimer pludselig blev verdens rigeste klub og dermed øjnede mulighederne for sportslig succes.
Så længe det hjælper vores klubber, så er vi åbenbart villige til at acceptere alt (lukke øjnene for alt). Fodboldfans må som samlet gruppe sgu være blandt de dummeste mennesker i verden.
At nogle folk kan få dig til at takke RA... I guder! Så kan man tale om manglede udsyn.
Tak for alt Roman - du har formået at gøre alt tvivl til skamme og har været en fantastisk nærværende og inkluderende klubejer … din passion vil blive savnet. God vind fremover
Nisi Dominus Frustra ...
Puha, det var sgu lige før jeg troede vi kunne have en nyhed om en af de sugar daddy klubber uden en moralsk vogter skulle kaste op i kommentarfeltet. Heldigvis var der lige en enkelt som kunne komme ind og gentage præcis det samme, som der nu er blevet nævnt 800 gange før. Order is restored.
Jeg kommenterer kun, jeg diskuterer ikke. Jeg har alligevel altid ret.
Risting +1
Nisi Dominus Frustra ...
Hvis I tror abramovich har fået sin enorme formue ved at være en flink lille dreng i Rusland, så l godt tro om. Ynkeligt at læse jeres hyldest til sådan en mand. Korruption, mord masser af vold mv. der er nogle af de ting han benyttede sig af i hans unge dage da oligarkerne kæmpede for st konsolidere deres magt og formue. I dag sidder han som nær ven og rådgiver til nyere tids klovnehitler. Håber alt mulig ulykke må ramme Abramovich.
@Rundsaven
Hvad har dit indlæg egentlig med artiklen at gøre?
annonce