Snak

Mere indhold efter annoncen

Absalonsen har ikke oplevet højere niveau

søn 30. jan 2011
Johan Absalonsen har ikke oplevet et højere niveau til træning, end det han oplever i FC København i øjeblikket.

Læs hele nyheden her
Først og fremmest er jeg overrasket over træningsniveauet. Jeg har desværre ikke trænet med endnu


Får sgu udtalelsen til at virke lidt tam.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Så fik vi og Brøndby lige noget at høre for. jamen, hyg dig absa.

Judas.
Real Madrid. (2001) - Verdens bedste hold. Odense Boldklub. (1999) - Danmarks bedste hold.
Ej hvor mærkeligt, at den pt. mest succesrige klub - og vel bedste danske hold gennem tiderne - har et højere niveau til træning...
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
Der er næppe grund til at hisse sig op over en omgang crowpleasing.

Lær at leve med den slags.

Det giver ingen mening som OBer at råbe Judas om Absalonsen, til dels kan jeg forstå at BIF tilhængere gør det, men OB er bare konkurrent ikke en rival sådan som Brøndby er det.

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Der er næppe grund til at hisse sig op over en omgang crowpleasing.

Som FCK supporter fra dag 1 har jeg aldrig været bekendt med behovet for at nye spillere skal "please" krager... ?

Lær at leve med den slags.

Ja, det må jeg hellere så....

Det giver ingen mening som OBer at råbe Judas om Absalonsen, til dels kan jeg forstå at BIF tilhængere gør det, men OB er bare konkurrent ikke en rival sådan som Brøndby er det.

Om noget giver det vel mening hvis det er OB´er (fynboer) der har mest at udsætte på ham da det er på den ø manden kommer fra og har fået sin fodbold opdragelse, hvorfor BIF fans derimod føler et behov for at svine ham forstår jeg ikke - han er på ingen måde BIF mand, han spillede aldrig for deres ungdomshold, han var bare én i række af spillere der har været på kontrakt i BIF, derudover ingen speciel tilknytning til vestegnen.
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Nu var det B1913 han spillede for inden han kom til BIF og senere OB. Så der er vel i bund og grund ingen der sådan rigtigt kan kalde ham judas.
Johan Absalonsen efter sidste kontraktforlængelse i OB: "Jeg har valgt kun at skrive en et-årig kontrakt, da min altoverskyggende ambition er at komme til udlandet."

Selvom man som fynbo kalder Sjælland for Djævleøen, er det stadig ikke udlandet, Johan.

Ved du hvad man kaldte såden nogle som dig under krigen...???
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Johan Absalonsen er ingen Judas. Han sagde ja til et bedre tilbud end OBs, og det er ok i prof fodbold. Johan har hele tiden ytret ønske om noget større, og hvis han vil sidde på bænken i København til en god løn, så ham om det. Ulrik Laursen, derimod, begik den kæmpe brøler først at udtale (efter han var kommet hjem fra Celtic), at der kun var én klub for ham i DK - og det var OB - hvorefter han skiftede til FCK. Skiftet var sådan set fordelagtigt for OB pga den store transfersum, men det var udsagnet om ægte troskab og klubfølelse fra en ´hjemmefødt´ spiller- hvilket er en dyrebar sjældenhed i moderne fodbold - der skabte polemikken. Lars Jacobsen er lidt mere tricky; historien går på, at han skal have udtalt noget a la Laursen på et tidspunkt, hvilket også fik ham udnævnt til Judas.

@Rogosjin: Tror nok fynske fans vil uddele Judas-titler uden smålig skelen til, om du mener FCK nu er rykket op i et luftlag, hvor de spiller i en anden liga, hvor man måske nærmest bør være beæret over at se spillere gå til FCK. Om vi er ´rival´ eller ´konkurrent´ eller ´bonderøvsklub´ rager nok de fleste OB-fans: hvis en OB-spiller rykker til især FCK (eller BIF), så trykker det på nogle knapper. Reaktionen vil sikkert ikke altid være lige fair eller intelligent, men sådan er det.
Har du aldrig oplevet crowdpleasing før? eller udtrykker du blot den opfattelse at du ikke har behov for det?

Hvis det er udtryk for det første så har du enten været meget uopmærksom eller har blot kategoriseret rosende udtalelser som noget andet.

Er det den anden mulighed fortæller du blot lidt om dig selv.

Jeg havde dog i forvejen styr på at du var FCK fan.

At han er fra fyn ændre vel ikke på at der ikke er nogen rivalisering imellem OB og FCK.

Jeg kan sagtens følge og er i høj grad enig med din argumentation mod at man benytter judasprædikatet, men det ændre ikke på at det trods alt bliver brugt når der er tale om rivaliserende klubber.

Allen Nielsen kom også fra fyn og var kun en ganske kort periode hos os, og salget af ham var strengt nødvendigt, men alligevel kom der også en voldsom reaktion mod ham, hvor Judas prædikatet blev flittigt brugt.

Nu havde han selvfølgelig også som anføre en mere fremtrædende rolle, men han var trods alt blot en fynbo som var FCKer i knap et år.

Pointen var i øvrigt blot at Judasprædikatet kun giver mening når det benyttes mellem rivaler - såfremt det giver nogen mening overhovedet.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Ouch. hvis man skal finde en klubluder, må det alligevel være ham. Selvom jeg er FCM´er, kan man vist roligt sige at han har været - vel og mærke i relative sene aldre - i de velnok tre største danske klubber pt.

Men måske han bare er professionel, for det er jo kun gået frem ad i hans karriere nærmest..
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
annonce