Snak

Mere indhold efter annoncen
@Dannyvilla

Baseret på chancer, så var QPR klart bedre.. Burde have stået 3-0 i første halvleg!

Hvordan er Balotelli et BEDRE indkøb end Fellaini? Vi kan godt blive enige om at de begge har været ringe, men Fellaini spiller bedst som offensiv midt, men blev brugt som defensiv under hans dårlige sæson i United.

Balotelli er angriber og bliver brugt som angriber og kan alligevel ikke score på et frit mål og måden han både har været oppe og skændes med Henderson og Coutinho UNDER kampe, er vel et meget godt billede af hans indsats hos Liverpool.
UTD
Jeg har lykkelig glemt hans navn, den boldmongol Woy Hodgson tog med fra Fulham til Liverpool, venstre back...I det mindste kan jeg huske skandalekøb som Poulsen, Salif Diao, Diouf, Traore osv.

Er nu glad for at QPR scorede 2 selvmål, for jeg tror at Balotelli havde skudt begge over kassen. Han virker ret umotiveret.

Men whatever, en sejr er en sejr, vi ligger nummer 5 nu og vi har ikke spillet en god kamp endnu (Tottenham var mere fordi Tottenham lavede for mange fejl).
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
@Angyrank

Hvis det lyder dumt, hvorfor så skrive det?
You'll Never Walk Alone
Sgu ikke bekymret for Liverpool denne sæson.. Det virker i den grad til at det var Saurez-effekten der fik dem frem sidste sæson, og så det ligemeget at han ikke var med de første 5-6 kampe.. Sturridge løber ind i skader og skal ellers nok have sine off-dage..


Rodgers til-og afgange er ligeledes også noget man kun kan ryste på hovedet af end til videre... Rodgers må hellere til at hivet nogle af sine metaforiske, corny, cringe-worthy pep-talks ud ad ærmet
Standard FIFA kamp.
Det må være bundsolide Paul Konchesky du tænker på...
FC Barcelona & Liverpool
Surt for QPR, men herligt at have heldet på sin side.

Tre point på kontoen, videre.
Y. N. W. A. #JFT97
Sikker sejr.
Liverpool FC YNWA . .
@han_solo

Helt håbløs argument du har gang i.. Største selvmål..


Det er jo helt sikkert et fint indkøb af United? De køber ham til den defensive midtbane, men han er offensiv midbane?

Hvordan kan det gøre indkøbet bedre? Tværtimod gør det jo bare indkøbet mere håbløs..
YNWA
Kan man få assists for selv mål?
annonce