Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tagdetnuroligt
Socialistens
Hvilket af de lande har historik for at sønderbombe egne borgere? Brug et andet parameter. Et med hændelser der kan måles mod hinandens. Eller flere parametre endda. Det vil hjælpe dig til at forestille hvor en gennemsnitlig kvinde helst vil bosætte sig.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af Ice wallow come
Mon dog amerikanerne havde sluppet for spørgsmål omkring det, hvis der var et oprør i gang i deres hjemland.


Mindes da ikke, at amerikanerne er blevet spurgt til Black Lives Matter og abort lovene, af Internationale journalister under internationale turneringer. Og det synes jeg heller ikke de skal
Skrevet af Bolabrasil
Gad vide hvordan verden ville have set ud, hvis alle de der hader USA af et godt hjerte ville få overtaget.
USA er ikke perfekt, vis mig et land der er.
Men, det er hver dag i ugen at foretrække, fremfor alle de diktatorstater som folk helt åbenlyst støtter.
Om jeg nogensinde kommer til at fatte at man kan være så fucked up, at man foretrækker et land der undertrykker alt og alle, fremfor et forholdsvis frit demokrati.
Go figure.
Det er som om alle folk i dag bare skal køre løs på alt og alle der ser vesten som noget godt.
Hvis USA ikke havde været der under anden verdenskrig, så havde vi alle heilet ned af vesterbrogade med armen strakt og gode takter.

Men bliv da endelig ved med jeres blinde støtte til diktaturstater, lad os da endelig lave Danmark om til et sådant land også. Det bliver pisse sjovt.
All fine for this guy, his inner beast is a persian kitten.
Skrevet af aaaa11
Tror hele pointen med journalistens spørgsmål var vise, hvor hykleriske medierne og de vestlige journaliste, hvilket han jo sådan set er lykkedes meget godt med og dermed ikke rettet direkte mod de amerikanske spillere, som det ellers giv ud over. De iranske spillere og landstræneren er konstant blevet bombarderet af vestlige journalister med politiske spørgsmål omkring situationen i hjemlandet, hvilket man synes er helt ok.

Med det sagt, så er det utrolig godt håndteret af Tyler Adams.
Skrevet af Ice wallow come
Så man støtter andre diktaturer, fordi man påpeger hykleriet..
Så vi må aldrig kritisere nogle politikere i Danmark, fordi der findes værre derude?

Derudover, så tror jeg at Rusland også havde en lille smule andel i, at anden verdenskrig endte som den gjorde.
Skrevet af mholmm
For satan den stikker jo helt af.

Man skal ikke blande sport og politik er der ofte sagt i forsvar når det kommer til kritik af Qatar. Mange af de samme synes dig det er fedt at Iran gør det overfor USA samtidig med at de kalder os andre for hyklere. Det er satme komisk🤣

Og qå sammenligner man situationen for borgere i Iran med tilsvarende i USA. Enten har man et enormt had til USA (og fair nok) eller også har man lidt svært ved at se de store nuance forskelle der er mellem de to lande.

Og fedt at USA tager det i stiv arm, den form for ytringsfrihed som de iranske statsjournalister praktiserer var jo aldrig gået i hjemlandet.
Måske også derfor den unge befolkning har fået nok.

Men meget fascinerende hvordan vi opfatter frihed forskelligt her på bold.dk😀
Skrevet af Ice wallow come
Ja meget fascinerende hvordan alle andre end iranere selv herinde på bold.dk skal belære os andre om Iran. Har set flere iranere poste herinde, men åbenbart ved I alle mere om Iran end vi gør
Skrevet af mholmm
@Ice wallow come

Så det simpelthen dit argument? Jamen så lad os da bare tage alt hvad du siger for pålydende uden nogen form for dokumentation.
Kan du ikke selv se hvor håbløst det argument er medmindre man er agent for styret.

Det er jo ikke svært blot at gå på nettet og forholde sig til hvad iranere skriver og ytrer sig om, der er masser af historier derude.

Men dem har USA sikkert også stået bag eller?
Skrevet af klunseren
De statsstyrede Iranske medier slår til igen. hold kæft mand hvor jeg dog håber at USA vinder to cifret idag, og sender et signal til vanvids styret, der vil gøre alt for at pege fingrene andre steder hen, mens de slår deres egne borgere ihjel, og undertrykker kvinderne!
Skrevet af Ice wallow come
Hvem sammenligner de to styrer? Igen, kan man ik påpege et hykleri uden at gøre det til en 1:1 sammenligning?
Skrevet af Jesper F.
@bolabrasil
Helt enig.
annonce
0