Snak

Mere indhold efter annoncen
Racisterne?
BIF Nykøbing FC Taastrup FC
@Sotd
Du tænker at en flyvetur igennem 5 tidszoner til Kasakhstan er bedst mulige måde at integrere en spiller, der aldrig har været med før og heller ingen spillemæssige relationer har til det øvrige hold?

Godawmandøkseskaft

Det var en reference til Bryan_Robson ;)

https://bold.dk/snak/nyheder/nicolaisen-er-fast-mand-i-ligue-1--har-ikke-h-rt-fra-hjulmand?room_id=14&thread_id=562518&side=2#post_6902489

https://bold.dk/snak/nyheder/ac-udgik-med-skade---hjulmand-udtager-ny-stopper?room_id=14&thread_id=562596&side=2#post_6903330
Silkeborg IF
SOTD der har indgående kendskab til Hjulmands sindrige tankesfærer

Det har dem der gør sig den ulejlighed at lytte til hvad manden siger, når han får taletid. Det er jo ikke min skyld, at du er faldet ned fra månen og prøver at danne dig et overblik på et uuddannet grundlag.

mener det er helt på månen at der i 2023 benyttes den teknologi der hedder telefonen til at holde kontakt med mulige emner til landsholdet

Det har jeg nu aldrig sagt. Jeg har sagt, at han ikke gør det ved spillere der ikke udtages eller plejer at udtages, og at det i øvrigt ikke giver mening at ringe til spillere for at fortælle dem at de heller ikke kommer med den her gang. Med udtagelsen af Zanka som 5. valg, synes du så ikke det havde været fjollet at fortælle Nicolaisen at han heller ikke var i spil i sådan en situation her?

og at Hjulmand lader databaser, youtube og diverse regneark styre hans rooster til landsholdet.

Du opfinder du vist bare ting. Jeg har aldrig snakket om hverken Youtube eller regneark, men enhver med bare marginal forstand på livet ved, at DBU har en database med information om spillerne - præcis som alle agentbureauer og professionelle fodboldklubber i øvrigt har. Det undrer mig faktisk lidt at man som voksent menneske (men det ved jeg selvfølgelig heller ikke med sikkerhed), kan have problemer med at forstå at det er en del af datagrundlaget.

Det er helt crazy at Hjulmand skulle kunne finde på rent faktisk at bruge hele 10 minutter af hans travle kalender imellem VM og 3 måneder efter til de 2 samlinger nu her på mulige emner til landsholdet.

Igen, nu opfinder du ting... Alternativt forstår du ikke hvad det er jeg skriver, men det har vi efterhånden fået andre til at forklare dig faktisk er tilfældet. Men kigge indad? Det er for amatører. Nu har du jo sat foden på bremsen, så må vi se om det bliver en tur i havnen eller løbe tør for benzin der stopper indsatsen.

Derfor er det helt efter planen at man nu haste indkalder en rusten Zanka der knap har spillet for Brentford i 23 i forhold til Nicolaisen der er fast mand i Frankrig.

Jeg skal lige forstå - det er lidt svært for mig at komme sådan rigtigt ind i dit hoved tror jeg.

Mener du at det har været Hjulmands plan at udtage Nicolaisen, men at han er så konfliktsky ovenpå den upassende situation, hvor han har glemt at ringe til ham, der gør at han nu er nødt til at tage Zanka med?

For Hjulmand havde jo på forhånd kalkuleret med at en af de 2 stoppere der har været skadesplaget på det sidste, AC eller Simon Kjær ville gå i stykker og derfor ville kunne smide Zanka på flyveren fra London af som en helt naturlig optimal planlægning til en kamp der skal spilles om 2 dage over 5 tidszoner.... ;-)

Ja, det virker temmelig sandsynligt, at han havde forberedt et scenarie - formentlig i øvrigt relativt til hvem der skulle blive skadet. Nu blev det AC, og så mangler der en boldspillende centerback, hvilket Zanka er. Man kan ikke planlægge sig ud af alt i hele verden, men at landstræner teamet ikke har vidst hvem de ville ringe til som den næste virker mildt sagt lidt... Dumt...

Men ingen kritik af Hjulmand - eller hans disciple selvfølgelig. For alt er nøje tilrettelagt og planlagt så det giver mening :-)

Jeg tror ikke han har planlagt at der opstod yderligere skader - men han har åbenmundet forklaret hvad planen var i tilfælde af netop skader. Det kan du se i de to seneste pressemøder, som ligger tilgængeligt på DBU´s hjemmeside. Jeg kan ridse det op for dig: Nørgaard, Nissen og Stryger. Resten må du selv tygge dig igennem.
Silkeborg IF
@bryan mener ikke, at landstræneren kender nogen, hvis han ikke har ringet til dem. Ingen andre en Bryan tror, de kan læse Hjulmands tanker. Alle andre forstår, hvorfor Zanka er det oplagte valg her.
@schmede
Aner ikke om det er racisme, hvorfor der er så voldsomt et had mod Zanka findes der jo ingen seriøs forklaring på.
God fodboldspiller, flink, empatisk og omsorgsfuld fyr.


Øhh.. okay så du har ikke fulgt særlig godt med. Der er mange grunde til ikke at kunne li´ Zanka (og ingen af dem har noget med hudfarve at gøre). Han har mange gange været helt ekstremt provokerende med sine udtalelser og sin attitude. Altså personligt er jeg selv ret ligeglad med ham, men jeg ved da i det mindste godt hvorfor så mange andre har problemer med ham. Han er en kontroversiel type og har altid været det.

Men hvorfor hudfarve overhovedet skal nævnes i den her tråd er umuligt at gennemskue. Fatter det ikke. Der er sgu da endnu flere der hader N. Poulsen eller V. Fischer pga attitude, og de fås ikke blegere, men lige så snart en sort spiller bliver kritiseret så har det åbenbart pludselig noget med hudfarve at gøre..
Fint nok, bare han ikke skal spille
Ps. Ved det kan virke racistisk, men er det altså ikke - men så der ingen der kan misforstå!! (I guder)
Syntes bare han er utryg at have i forsvaret, så bænken er bedst for ham ;)
Dogevoli

Anmeld du bare den her kommentar.. men du er jo decideret idiot.
Grunden til at mange ikke kan lide Zanka, hænger udelukkende sammen med at han var ekstremt provokerende og arrogant, særligt tidligere i sin karriere og nok mest i hans første og anden periode i FCK.
Ofte nedgjorde han modstandere og talte ned om andre i fodboldmiljøet.
Zanka er selv skyld i at han nok er en type man enten elsker eller hader.
AK1978
Havde det ikke været smartere at have indkaldt en ung spiller istedet for Zanka? Han er sgu lidt over the hill.

Problemet er, at man kun har flyveturen til Kasakhstan til at spille en ny ung spiller ind på holdet...
Hvornår har Zanka talt nogen ned i fodboldmiljøet?
Eller er det sådan noget med, at hvis du gentager en løgn mange gange, bliver det sandhed?
At Zanka var en der kunne gi´ røg rundt om en kamp, og kunne provokere på banen var med til at give kampene energi. Det kan modstander fans opleve som provokerende. Men han har sgu aldrig nedgjort nogen, det er simpelthen noget sludder.
annonce