Snak

Mere indhold efter annoncen

AC Horsens fangede Brolins interesse: Har et flot stadion

man 16. jan 10:13

Samuel Brolin blev hurtigt interesseret i at skifte til AC Horsens, da han hørte om klubbens interesse. Han roser især klubben for at have et flot stadion. Læs hele nyheden her
Sikke en crowdpleaser :-D Kommer fra Friends Arena med plads til 50.000 og siger nu Horsens har et flot stadion ..
Han er tydeligvis ikke arkitekt.
Vingsted…
Hvad er der egentligt galt med at “please det crowd” man snart skal ud og spille for? Nu har han været lejet ud til Mjällby de sidste to år…. Prøv at Google deres stadion!
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
Ha ha, og vi andre græmmes over selv samme stadion, hver gang vi kører ind mod byen og ser de 4 skibakker, omvendte hockeystave, eller hvad fa´n man skal kalde de lysmaster - og indefra er det bare et betonhelvede med falmede, gule sæder.

Men bevares, jeg ser det også altid kun fra udebaneafsnittet. Jeg er nok lidt farvet ;-)
Hvad er der egentligt galt med at “please det crowd” man snart skal ud og spille for? Nu har han været lejet ud til Mjällby de sidste to år…. Prøv at Google deres stadion!


Jo tak, behøves ikke Google det, for har faktisk besøgt Strandvallen og det ligger flot ned til vandet. Men du kan ikke bilde mig ind han mener Horsens stadion er flot, uanset om han har spillet på Friends eller Tarm stadion. Det er lidt komisk.
Scoop af Horsens! Med hensyn til stadions, er det i Horsens en del større end Mjällbys..
Faktisk måske det grimmeste stadion med det ringeste fremmøde. I skarp konkurrence med FCN
Hvis manden nu endelig skulle finde på noget pænt at sige om sin nye klub / by, så var det jo nemt at nævne stadion. At det så er et gudsforladt stadion uden stemning (på nær når udebaneafsnittet er fyldt godt op) er en anden sag.
Gør han det godt i DK, er det vel ikke utænkeligt, at en anden superligaklub snupper ham, når nu han til den tid kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt med AIK.
Horsens Stadion kunne faktisk være aldeles glimrende, hvis de ikke var løbet tør for byggematerialer, da endetribunerne skulle færdiggøres.
@Gomez - hvis stadionkvaliteten er afgørende for hans valg af klub, håber jeg ikke på den store succes. Medmindre han gerne vil blive i Danmark til 2026.

Jeg kigger dagligt på dba.dk, men har endnu til gode at finde en tidsmaskine.
Vi burde lave en nedtælling på lystavlen: "resterende tid til løbebanens død."

Og dog. Jeg fortryder fluks idéen. Med tanke for Århus´ evner til at styre byggeprojekter ender nedtællingen sikkert i plus med et tocifret antal måneder, inden vi kommer til at kunne se midtercirklen uden teaterkikkert.
annonce