Snak

Mere indhold efter annoncen

AC Horsens om Kjartan i EfB: Sådan er gamet

Skrevet af bold
man 1. feb 2021

AC Horsens-sportschef Niels Erik Søndergaard mener ikke, at det er helt rent spil, at Kjartan Finnbogason nu er i Esbjerg fB – men sådan er gamet, lyder det.Læs hele nyheden her
Skrevet af ACHORSENS<3
Hvordan kan I sige han ikke ville være en del af start-11, Niels Erik? Han er den eneste angriber som kan lave mål. Hvem skulle ellers spille deroppe? Pohl? Næh, han er skadet hele tiden. Brock-Madsen? Han kan jo ikke ramme målet, og kommer vel meget sjældent frem til en chance. Brajanac? Viser fine takter, men kan ikke bombe for Horsens allerede nu. Prip? Godt bud på den ene af de to angribere. Qamili? Hurtig, men mangler måske lige niveauet. Det kommer.

Det vil sige Horsens reelt kun har en, som kan spille på toppen fast. Prip, og han er ikke engang angriber. Hvis ikke der sker noget senere, bliver jeg skuffet. Men hvis jeg kender Horsens ret, så ender jeg med at blive skuffet. Chancen for at der ikke kommer nogen ind er stor, og hvis der gør er det vel en ældre herre fra 1. division, eller en ung udviklingsspiller fra 2. division.
Skrevet af BoogieDk
@AC

Det er jo i bund og grund ligegyldigt ift artiklen hvor mange angribere de syntes de har :)
AGF - OdderIGF - ViborgFF Jeg kan ikke "De store ligaer" mere. Snyder lidt med Liverpool en gang imellem. Internettet har gjort tåber til sandhedsvidner
Skrevet af ACHORSENS<3
@BoogieDk

Når, jamen det er nu mere det, at NES siger Kjartan ikke kunne garanteres en plads i start-11, og der er jeg bare lidt uforstående overfor. Hvilke spillere mener NES kunne bidrage med mål, og samme vilje som Kjartan? Jeg ser nemlig ikke nogle i truppen, som har et potentiale til at blive den "nye" Gilberto Macena eller Kjartan Finnbogason
Skrevet af PeterBold
han ville være stoppet som en legende , det var hårdt at han tog til VB, men han kom tilbage til De Gule, men dette stop gør vel at mange mister respekten for ham.
Men han skal selvfølgelig gå efter at få mest muligt ud af sine sidste år.
Skrevet af AntonZen
Ledelsen fortæller ham at han ikke har start 11 potentiale - kæmpe mistillidserklæring for en angriber med hans målsnit - Jeg forstår sgu godt at han skynder sig væk.
&#9733;&#9733;&#9733; adp
Skrevet af Gud_Larsen
Enig Boogle.

Det her handler om at Kjartan har sagt han gerne vil løses fra sin kontrakt, fordi han skal hjem til Island, af familiæere årsager.

Klubben vælger at give ham en god behandling og lade ham opløse sin kontrakt.

Dagen efter skriver han under med en ny klub i Danmark? Det er fandme at pisse på klubben!

Sikke en idiot! Og så er jeg egentlig ligeglad med om han så kunne score 25 mål på en sæson!

P.s. Sjovt at så mange AC fans opfører sig som om han er super bomber? Han var god engang! Nu er han 34 år og har scoret 2 mål i 7 kampe siden han kom retur? Jannik Pohl har scoret 2 mål i 6 kampe, men han blir svinet som uskarp?

Jeg vil 100 gange hellere have Pohl end Finbogasson! Også før Finbogasson valgte at tage klubben i røven!
AC Horsens siden 1985 (ca.) Hader spillere der filmer!!
Skrevet af YellowPride
Ret usympatisk træk i mine øjne. Jeg ved godt gamet er sådan, men havde ikke forventet det af lige præcis Kjartan, som før i flere vendinger har erklæret sin kærlighed til både klubben og byen. Ærgeligt punktum for hans Karriere i AC Horsens.

Jeg er aller mest spændt på at se om EFB overhovedet må bruge ham, ellers bliver det da en dyr træningsmakker at få til klubben.

Han har repræsenteret både VB og ACH i indeværende sæson og man må iflg. FIFA maksimum spille officielle kampe for 2 klubber i samme sæson.Er ikke tilhænger af nogle europæiske klubber, er tilhænger af en god fodboldkamp ! Sympatisere med AC Horsens, idet at jeg engang har boet i byen.
Skrevet af AC Gul
Kjartan er ikke god nok til superligaen eller liga af samme kaliber, derfor kom han i overskud, i Rumænien, Vejle og nu Horsens. 4 gange sign on fee, kan vel altid ses på bankkontoen
Skrevet af ACHORSENS<3
@Gud_Larsen

Det er også fint Pohl har scoret 3 mål, problemet er bare at manden er skadet hele tiden. Det er umuligt at få ham ind i en målstime, da han stort set er skadet hele tiden. Endelig begyndte han at score, og hvad skete der? Han blev skadet. Horsens hentede ham skadet, og han er skadet igen nu. Der er ingen garantier med Pohl, eller Brock-Madsen for den sags skyld. Kjartan var stort set ikke skadet
Skrevet af Sådan set
Jeg har stor respekt for, hvad Finnbogason har udrettet i den gule trøje, men nu begynder det at knibe med forståelsen.

Og så er han måske heller ikke så god en spiller, som nogle her vil gøre ham til - ikke længere. Hvis vi nu antager, at de ikke er fuldstændig uden dømmekraft i Vejle, så var der nok en grund til, han ikke var selvskrevet i start-11´eren dér (og blev sur). Og så fantastisk har han vel heller ikke vist sig frem, siden han kom tilbage til Horsens??

Mon ikke Finnbogasons niveau i dag er 1. divison - eller indskifter i Superligaen. Og det sidste kan han åbenbart ikke affinde sig med.

Problemet er selvfølgelig, at det heller ikke er videre imponerende, dét vi står tilbage med i angrebet. Nej, Pohl kan vi ikke satse på. Brock-Madsen yder 100 pct. hver gang og er en dygtig opspilsstation, men kan bare ikke score. Qamili og Brajanac har endnu ikke vænnet sig til fysikken i Superligaen. Lad os håbe de gør det uhyggelig hurtigt.
AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
Skrevet af vbfyn
Yellow Pride, jeg har ikke lige tjekket nærmere, men jeg mener, du må have 3 klubber på en sæson. Ellers havde Esbjerg vel heller ikke gjort det...
Hellere RØDe hunde end GULsot Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: VfL Borussia Mönchengladbach
Skrevet af Smash
@AntonZen
Ledelsen fortæller ham at han ikke har start 11 potentiale - kæmpe mistillidserklæring for en angriber med hans målsnit - Jeg forstår sgu godt at han skynder sig væk.

Hans gode målsnit er et stykke tid siden og han bliver ældre. Han lavede blot 4 mål i forårssæsonen 2020 for Vejle og brændte gigantchancer på stribe.
Han formåede heller ikke at gøre noget større væsen af sig i Horsens i efteråret 2020, på trods af alle muligheder (bl.a. et brændt straffespark).
Kjartan er ikke den topangriber han tidligere har været.
Skrevet af YellowPride
Jeg må erkende at reglerne i denne sæson har ændret sig.

Det vil være tilladt for fodboldspillere at spille i tre i stedet for to klubber i løbet af en sæson.
Det oplyser Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) på sin hjemmeside torsdag aften.
Fifa har indført den midlertidige regel for at dæmme op for den effekt, coronapandemien har på klubber og spillere.


Er ikke tilhænger af nogle europæiske klubber, er tilhænger af en god fodboldkamp ! Sympatisere med AC Horsens, idet at jeg engang har boet i byen.
Skrevet af Gustav09
Det ser alt andet end kønt ud.
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Skrevet af rank1
Skulle bare have gjort som barcelona/Suarez og skrevet han ikke måtte skrive under med danske klubber i superligaen..... hov det var måske det de gjorde.....
Skrevet af Rasbak
Jeg kan fanme godt forstå Søndergaard pointe.

Normalt vil en klub der har en spiller som vil skifte klub være berettiget til en eller anden form for transfer når der er en anden klub der vil hente spilleren. Det siger sig selv.

Ved at postulere at der ligger "et personligt ønske" omkring at vende tilbage til Island, har man valgt at løse Finnbogasons kontrakt. Og kun derfor.
Pludselig viser han sig så i en Esbjerg -trøje på transfer-d-day. Det er eddermame dårlig stil.

Nu står han tilbage med en række brudte kontrakter. Alle "af personlige grunde" hvorefter han få dage efter laver et kontroversiel skifte.

Lad os se hvor lange han er i Esbjerg. Så snart han ikke er i start-11, så kan han ikke være i sit eget ego, og vil videre.

Sørgeligt ...
*
Skrevet af Gamsten
Finbogasson er ikke den angriber han var, ville være underligt hvis han kunne garanteres en plads i start elleveren.
Men i forhold til denne sag er det jo ligegyldigt, han har bedt om at blive løst fra kontrakten, da han af personlige årsager ville hjem til Island. Når han så dagen efter skriver med EFB, så er det at pisse på sin tidligere klub
AC Horsens
Skrevet af Barvej
Finnbogasson pisser på Horsens og alle de spillere, som rent faktisk gerne vil løse deres kontrakter af personlige årsager.
Min sympati for manden bliver mindre og mindre.
Skrevet af Blokvogn
Så tabte jeg alt for Kjartan, så fyldt med løgn at det gør ond, og så en Islandsk træner i Esbjerg, det lugter langt væk af ræve kage og ikke kun skidtfisk.
ACHorsens
Skrevet af Yellowroad
Lad ham bare smutte han er intet værd; doven, langsom, ingen teknik. Kan slet ikke forstå mine medfans synes det var så forfærdeligt da han smuttede igår, manden er og bliver et flop i denne her sæson (nej jeg tror ikke han får success med EFB heller).

Held og lykke EFB med en angriber der slår ud med armene og ligner et fugleskræmsel i 25% af kampene.

Jeg håber personligt EFB rykker op istedet for SIF, men jeg kan godt garantere det ikke bliver med Kjartans hjælp, manden er over the hill.

Jeg er dog på ingen måde bitter da jeg da håber Kjartan får sucess, men er ret sikker på at dette ikke er tilfældet, manden er trods alt næsten pensionist mht. hans fodboldalder.

ACH
annonce
0