Snak

Mere indhold efter annoncen

AC Horsens sikrede vild sejr i 96. minut

Skrevet af bold
søn 28. nov 2021

Hobro udlignede i 94. minut, men i 96. minut dukkede Casper Tengstedt op og scorede sit andet mål for AC Horsens i kampen, der sikrede holdet en 2-1-sejr i søndagens 1. divisionskamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af Friisenfriis
Suk
Hobro
Skrevet af acgade
Tengsted er ganske enkelt for vild - er 20 sæsonkasser realistisk? If so får vi en pæn mønt for han
Den Gule Fare
Skrevet af girty
Godt gået , AC og resten af holdet

Vi skal s´gu ikke af med Tengstedt
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af acgade
@Girty nej men hvis han fortsætter sådan kan vi jo ikke holde på ham for evigt
Den Gule Fare
Skrevet af Jensen99
Vigtig og nødvendig sejr til AC for at bevare et håb om de to første pladser til foråret. En udesejr på fredag mod Fredericia og så ser det for alvor godt ud igen.
Mht til Tengstedt: Rolig nu - lad nu sæsonen blive spillet færdig først. Skulle AC komme op så smutter han ikke. Og rykker AC ikke op så kan set være en anden sag hvis altså han stadig har målnæsen.
I øvrigt en vanvittig dommerpræstation idag. Dette gjaldt begge veje. Store og klare frispark som ikke blev dømt.
Skrevet af ACH-fan
Fin kamp. Vanvittig dommerpræstation. Vi blev ikke bortdømt - ej heller Hobro. Men fejlkendelse, på fejækendelse. Håbløs dommer - noget af det værste jeg har set.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af ASRAC
Shit en kamp af dommeren! Han var da om nogen helt væk i hele kampen. Gik begge veje, så ikke at nogen blev favoriseret, men helt håbløs var han godtnok.
Skrevet af Yellowroad
Sindssyg kamp, at man kan være vidne til sådan et drama i 1. division siger altså alligevel en del. Jeg tror personligt at vi skal være lidt mere ydmyge omkring oprykning når vi knap nok kan slå Hobro, fantastisk sejr, men vi skal altså have fokus på en kamp af gangen, alt det der med at prale om at vi har en 10-2 målscorer i de sidste 2 kampe fungerer jo ikke ligefrem skidegodt når man med røven i vandskorpen kun lige præcis kan hive sejren hjem mod det hold der ligger på en delt sidsteplads. Vi SKAL være ydmyge, en kamp af gangen drenge og så snart vi HAR 2. pladsen kan vi begynde at snakke om den, ikke før! Dette var et wakeupcall af rang!

Jeg vil dog også give cadeau til Hobro som bestemt ikke lignede et hold på sidstepladsen, men gav det en skalle og spillede deres kort helt rigtigt, flot kamp som de kan være stolte af. De har udviklet sig en del som hold især tilsidst i efteråret.

Iøvrigt har jeg sjældent set så elendig en bane, det er en skam at en klub der har været i superligaen i 12 år har en værre bane end nogle seriehold, der skal altså ske noget og det kan ikke gå for langsomt! Håber lokalsprøjten skaber noget fokus på det så kommunen kan få lagt hybridgræs på både stadion og træningsbanerne, usselt at vi skal tvinges til at spille i den mudderpøl, stram op Horsens kommune!

Der skal simpelthen trænes noget så seriøst og kombinationsspillet skal i den grad øves, vi kunne jo ikke sætte mere end 3 pasninger sammen, det SKAL blive bedre mod Fredericia for at vi overhovedet kan tænke på en sejr, stor ros til Tengstedt og Delac som med rette er de bedste i kampen og også ros til Qamili for hans sidste aktion som redder os, personligt havde jeg svært ved at se om der var straffespark, da den virkede lidt billig, men ingen kritik af dommeren herfra, det var os selv og vores manglende midtbane der var skyld i det næsten gik galt.

Thor Lange inde fra start næste gang tak og få så trænet noget skudtræning med Musonda, han spillede ellers OK, men de der afslutninger røg jo næsten til Stensballe, det må kunne trænes og gøres bedre. 9 point i 3 kampe er godkendt, men for at foråret skal være acceptabelt bliver vi nødt til at gå hårdt efter sejren mod FCF.
ACH
Skrevet af Blume58
Dejligt med endnu en sejr ; -)

Desværre var igen tilbage ved det manglende og sammenhængende boldspil og mistede bolden alt for nemt.

Enig i at det kunne være godt, at se både Lange og Brochmann fra start igen. Lange har sin bedste sæson i ACH og Brochmann er en spiller, som vi ikke kan undvære, da han læser spillet og kan holde på bolden, når det er nødvendigt samt lave nogle præcise og mange gange farlige afleveringer. Vi kunne godt bruge et par stykker, som kunne gøre noget af det samme, så vi ikke hele tiden mister bolden.

Delac havde både en god dag og desværre også en normal dag, da han var inv8i Hobro s mål.

Den værste dag havde dommeren dog, men det gik heldigvis begge veje.

Også enig i, at vi ikke skal sælge skindet før bjørnen er skudt. Så små slag og en kamp af gangen.
Vi har slet ikke spillet til, at vi kan være sikre på nogen sejre overhovedet og før det hænger bedre sammen, skal vi være meget ydmyge omkring en oprykningsplads.

Kridt nu støvlerne og få en sejr i Fredericia på fredag GULE GULE GULE ..............
Skrevet af Tommy Poulsen
Var tvunget til at se kampen på Viaplay i dag… Jeg har aldrig hørt så ringe en kommentator som min navnebror Tommy Kuglepen Poulsen! Han kunne ikke en gang navnene på spillerne… Magnus "Riskjær" og "Thordarson"… Gud fader bevares…
Skrevet af nutmeg7
Tror dommeren havde besluttet sig for, at de skulle have lov til at gå til den. Talte 2 frispark i 1. halvleg og de lå indenfor et minut. Det så ud som om han rendte og hyggede sig. Når de flæskede hinanden stod han bare og grinede og rystede på hovedet.
Ang. Tommy Kuglepen, så synes jeg han er en hyggelig kommentator. Der kommer en masse små historier om spillerne. Så pyt med at han ikke lige kan udtale deres navne 100% korrekt
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
annonce
0