Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Forbandet klubluder hvis han tager til Juventus.
Mojn do!
Skrevet af p4vo
Slap af den er spammet totalt til den her tråd. Skete der lige? Haha
Hjerteklub: Bayern München siden 1988. (Altid) - Min sympati ligger hos Arsenal & Ajax Amsterdam.
Skrevet af p4vo
Hjerteklub: Bayern München siden 1988. (Altid) - Min sympati ligger hos Arsenal & Ajax Amsterdam.
Skrevet af FORZA_X_MILAN
min iPhone gik vidst lidt amok . men ændrer ikke på hvad jeg føler for den forræder
Skrevet af ACMNEWERA
Jeg er glad. Vi skal ikke have en spiller, som vægter sig selv over klubben.
Skrevet af Nemosan
fatter ikke nogen klubber vil handle med spillere under Raiola. ALLE hans spillere er bare en vare der skal handles herfra og til helvede så Raiola kan få penge. fy for helvede
Skrevet af Desrouleaux
Klamt. Men sådan er fodbold jo nu om dage, desværre.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Fl@skebøf
Mon ikke Juventus vil gøre meget for at få fat på ham? Han kunne blive den perfekte Buffon arvtager.
Skrevet af hollie
Man forstår godt spilleren, til en hvis grad. Han vil selvfølgelig ikke fanges i en klub uden chance for at vinde de store pokaler. Milan har sejlet i mange år, og selv om de har købt ok ind, ja kun ok, er de ikke nærheden af noget lige nu og i hvert fald et par år frem. Donnarumma er pt. Et for stort talent til Milan. Når han har mulighed for at spille for topklubberne, forstår jeg godt han krævede en klausul på 50m euro. Det skulle Milan bare have taget imod, for han kunne sagtens have skrevet en ny kontrakt om et år eller to. At de gav ham debut som 16årig, er lige så meget bare et billede af talentets berettelse og måske Milans manglende niveau, end det er klubbens fortjeneste. Han skylder ikke dem noget i min verden. Loyalitet er kun relevant, som begreb i fodbold, i såfald spilleren opnår sine personlige ambitioner og mål. Gør denne det i klubben, men stadig vil skifte væk, kan man snakke om iloyalitet.
Skrevet af Danish-Viking
Han er meget sandsynligt i Juventus snarest
Skrevet af thomasrds
Forpulede horeunge, vi glemmer aldrig, da du kyssede klubbens logo og kom med en ene erklæring efter den anden. Du fik chancen som 16-årig, føj jeg brækker mig


Jøsses!! Få nu lidt ilt til hjernen

Det er altså kun en fodboldspiller, der vil prøve noget andet vi taler om.

Har Milan ikke købt stort set alt, der har en puls de sidste par uger? Så er de spillere vel også "forpulede horeunger" eller hvad?

Hvis du virkelig tror, at det at en fodboldspiller kysser et stykke stof betyder nogetsomhelst i 2017 så er du godt nok på din helt egen romantiske fodboldplanet.

Money talks, du ved?
Skrevet af Martinovic
Han bliver da heller ikke fanget. Han kunne blot have sikret den klub en gevinst, der udviklede ham og gav ham chancen for at blive til noget.

Galliani udtalte allerede for en håndfuld år siden, at Milan havde et stort keepertalent på vej. Så meget for ingenting.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Har Milan ikke købt stort set alt, der har en puls de sidste par uger? Så er de spillere vel også "forpulede horeunger" eller hvad?

Hvis du virkelig tror, at det at en fodboldspiller kysser et stykke stof betyder nogetsomhelst i 2017 så er du godt nok på din helt egen romantiske fodboldplanet."


Hvad med du sætter dig ind i sagen først? Donnarumma vil spille sin kontrakt ud, så Milan ikke får en krone for ham. Hvorfor vil han så det? Ja det ved ingen, men det er sku da noget så usympatisk at gøre.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af haraltidret
Jeg synes det er en synd og skam at Raiola tilsyneladende har haft held til at forskue hovedet på Donnarumma. Donnarumma havde haft bedst af at blive et par år mere i Milan og udvikle sig i en klub der trods alt har ambitioner om at spille med i toppen af serie A igen. Nu ender han nok med at blive solgt eller i værste tilfælde ender han på tribunene i den kommende sæson. Det skulle ikke undre mig om at han nu ender i Juventus som afløser for Buffon, hvilket nok ikke vil mildne Milan fans vrede mod ham.
Skrevet af ilsemprelaziale
Elsker at Milanistaerne har døbt ham Dollaruma..

Men ja kan godt forstå hvis alle Milan fans er en blanding af skuffede og frustrede. Selvom man skal passe på med at sige at en spiller "skylder" sin klub noget, så kan man godt sige at Donnarumma har meget at takke Milan for. Nok ikke mange klubber han havde fået chancen i så ung en alder.

Raiola strikes again...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Kaspertr
Jeg må indrømme at jeg ikke følger meget med i italiensk fodbold, men donnarumma har jeg hørt en masse om (primært transferrygter). Er han virkelig så god som han bliver gjort til når man kigger på hans præstationer? Eller er han bare interessant fordi han er ung og i en stor klub?
Skrevet af Radiation
Raiola skulle eftersigende have bedt om en frikøbsklausul på 10 millioner euro, i tilfælde af at Milan ikke kvalificerede sig til Champions League næste sæson.

Fuldstændig sindsygt krav..

Glad for at han forsvinder. Forhåbentlig betyder det også bare fremadrettet at Milan holder sig langt væk fra den agent. Føj han er klam!

Held og Lykke Gigio. Tak for det du gav til Milan.
Hvis du tager til Juventus, håber jeg du rådner op, og flopper big time.
"Jeg har sparket to straffespark i min karriere, og jeg har brændt dem begge to. Det rutinen der gør det! - Citat: Preben Elkjær!
Skrevet af Martinovic
Han er interessant, fordi han vel nok er verdens største målmandstalent, og allerede i en alder af 18 år har vist et højt niveau.
Mojn do!
Skrevet af realmadrid7
Så er det nu Real skal slå til, glem DDG, især til de priser! Udlej ham 1 sæson til en klub i Spanien og skift ham ud med Navas efter næste sæson.
Men med Raiola bliver det nok en klub der gør det muligt at lave en transfer til om et par år. Det skulle jo nødigt blive en klub han skal blive i lang tid, ville ikke give mening for Raiola økonomisk.
Skrevet af mobba
Så er det da bare om at købe en ny keeper og smide Donna på bænken med en transferpris på 350 mille :)

Fair nok han ikke vil spille der, men så må han acceptere at spille andenviolin fra nu af ... Det er der ret simpelt ...
annonce
0