Snak

Mere indhold efter annoncen

AC Milan sendte Højbjerg og Tottenham ud i CL-mørket

ons 8. mar 22:05

Tottenham røg onsdag aften ud af Champions League, da de måtte nøjes med at spille 0-0 med AC Milan. Milano-mandskabet går dermed videre med sammenlagt 1-0.Læs hele nyheden her
Fuld fortjent exit til Spurs.
Ikke fordi Milan var gode, for det var de bestemt ikke, men fordi vi var så uhyggelig ringe igen.
Man må håbe dette bliver dødsstødet til Conte og hans destruktive lortebold. Vi kan ikke skabe eller kontrollere en kamp, og det er bare sørgeligt at se hvor nemt det er at dæmme op for.

Håber også at Romero kan tage sig sammen og tage til en psykolog, så han kan få stoppet de mange hjerneblødninger han disker op med. Kæmpe kæmpe skovl!!
Godt Conte er tilbage med fuld leverpostej.
Synd for Tottenham og fans, men det er svært at have ondt af Kane og Richarlison. Hold da op nogle usympatiske mennesker.
Milan alt for uskarpe. Burde have lavet tre mål i den kamp ligesom første kamp. Fortjent avancement.
Mojn do!
Totalt tandløst. Svært at skulle skabe en kamp når man 99% af tiden spiller pindsvinebold. Milan fuldt fortjent videre. Dog fint med et clean sheet.

Conte må meget meget gerne skride, det kan ikke fortsætte mere.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Romero
Godt nok elendig Tottenham hold i disse Milan kampene. Helt dødt offensivt og Milan gjør altså eneste målet etter 7 min i første kamp. Spurs har over 170 min å svare med mål, men klarer aldri få ballen innenfor det 7.32 m brede målet.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Man havde et spinkelt håb om at Spurs ville vinde kampen. Det glippede. Man havde også et spinkelt håb om at holdet ville præstere en bedre 2. halvleg end 1. Det glippede også.
Direkte forfærdeligt og Spurs fortjener ikke en plads i CHL efter sådan en gudsjammerlig indsats. Bare hån os fans og holdet, det er helt fortjent!

Son er forsvundet i denne sæson. Ugenkendelig ift. sidste sæson. Romero laver en Romero og sælger igen holdet. Det viser bare, at han er fuldstændig ligeglad med holdet, så længe han kan sætte sine syge tacklinger ind.

De eneste 2 spillere, der bare holder et nogenlunde niveau er Kane og Højbjerg. Begge to havde en chance, hvor førstnævnte havde en kæmpe hovedstødschance til sidst. Højbjerg er en maskine, der ikke giver op, men som skal bære hele midtbanen.

Skuffende, bare skuffende!
Og Conte, bare tag tilbage til Italien. Du er uduelig!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Er det ikke bare på tide at sige farvel til Conte? Hvad er pointen i at beholde ham når han alligevel ikke forlænger? Han har fuldstændig mistet grebet om holdet. Alene det at han ikke piller Romero ud med historikken med de røde kort er tæt på en skandale.

6 minutters tillægstid i en anden halvleg hvor Milan ligger ned og trækker tid i 8 minutter og en situation omkring det røde kort som tager 2 minutter og 26 sekunder, er simpelthen en hån. Tiden er moden til effektiv spilletid når selv nogle af verdens bedste dommere ikke magter at holde styr på hvor lange spilstop der er i løbet af kampene.

Fortjent exit til Spurs.

Synd for Tottenham og fans, men det er svært at have ondt af Kane og Richarlison. Hold da op nogle usympatiske mennesker.


Enig i Richarlison. Men hvad har Kane nu gjort ud over at trække vejret? Hvis det er det tynde frispark til sidst hvor han spiller på det, så er det da godt nok at gå i små sko. Milan viste fint i dag at alle kneb gælder og trak rigtig meget tid og simulerede den ene skade efter den anden, hvilket man ikke kan klandre dem for. Men at Tottenham så også spiller på de samme tangenter i en situation hvor de skal bruge et mål, det kan da simpelthen ikke sætte nogens pis i kog forhåbentligt?
Det er muligvis den mest ligegyldig fodboldkamp jeg nogensinde har set. Det var altid en drømmelodtrækning for alle hold af møde vinderen her, nøj Milan er godt nok ordinære og uskarpe, men alligevel den nemmeste clean sheet for dem længe.
Vil man blive fridykker og lære at sænke sin hvilepuls, er spurs kampe god træning.
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
annonce