Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor den store, store Zlatan?
Har han ondt alderdommen eller sit snakketøj?
MIlan kan først og fremmest takke sig selv for at de nu måske ikke når top 4 og CHL til næste sæson. Man skal altså kunne slå Cagliari på hjemmebane på et så afgørende tidspunkt af sæsonen. Gaven Juventus fik af dommeren/VAR dommerne igår ser nu pludselig ud til at kunne give en plads i CHL til næste sæson. Men det kan ikke overraske nogen kendere af Serie A, at dommerne tit har hjulpet Juventus når de havde brug for det.
Klassisk at tråden handler mere om den skandaløse dommer i Juve-Inter end selve Milans kamp. Hæv dog niveauet, og her henvender jeg mig til dig, Fox.

Uendelig skidt præstation af Milan. Der blev bare ikke gjort nok offensivt, på trods af at der var kontrol på resten af banen. Leao duer ikke mod hold der står dybt, Rebic skal ikke spille CF alene, og jeg begriber ikke hvordan Pioli kan tage taktikken fra de seneste to kampe hvor modstanderne har stået markant højere på banen, og brugt mod en modstander som han vidste ville forsvare dybt. Dårligt trænerarbejde, middelmådige præstationer fra Hakan, Rebic og Leao. Og her står vi så igen... med håret i postkassen.

Eneste måde der kan rettes op på denne fadæse er en sejr mod Atalanta.
Sempre Milan.
Hod klft hvor i tuder alle sammen. Inter har sateme fået deres andel af tynde straffespark i denne slson. Bl.a mod Juve. De evige ofre og det uendelige mindreværdskompleks.
Forståelse for Milan tilhængeres ærgelse, sikke en matchbold at misse. Håber de tager den mod Atalanta, da jeg er træt at Juventus generelt. En naturlig konsekvens af ni års enevælde.
Godt nok vildt at Milan bliver nr 2 hvis de slår Atalanta og sandsynligvis nr 5 hvis de spiller uafgjort. At stå med 77 point og IKKE nå ChL vil godt nok være en kedelig rekord at have...
Det havde været sjovere, hvis Napoli og Juve skulle mødes i sidste runde.
Mojn do!
annonce