Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er Preben Elkjær iøvrigt en elendig vært når det gælder Italienske kampe, og hvor er Brian Laudrup en elendig vært, når det gælder samtlige kampe.
\\\"Real Madrid har ingen der propper penge i klubben, som de ikke selv har tjent.\\\" - Kassow-Rossing CRISTIANO BORRACHO
Du får vel bare tilbage med samme mønt :) jeg holder skam langtfra med Arsenal. Burde vel et eller andet sted sige sig selv.. Men jeg baserer bare spansk fodbolds generelle niveau på denne her kamp. Det er vel fair nok? Koefficienten er jo også baseret på euro League, som jo ikke er der de engelske hold gider at satse noget. Giver ikke meget for den. Barca havde desuden fået grande tæsk af tyskerne i dag.
Også fedt at se at Balotelli har det godt i Milan. Det ser ud som om at han hygger sig.
Meget fortjent sejr til Milan, der spiller taktisk klogt i 1. halvleg, for så at gå helhjertet efter det i 2. halvleg, mens Barcelona for en sjældent gangs skyld virkede bovlamme.

2-0 er et rigtig godt resultat, men intet er afgjort. Barcelona vil på en god dag sagtens kunne vinde 3-0, men det bliver meget interessant, hvis Milan får scoret på Camp Nou. Glæder mig allerede til returen.
Ligner faktisk den rammer ham i hovedet og ikke hånd/arm som werge sagde... Ambrosini man of the match..
Skønt at høre al den hylen fra Barca-fans, der har ondt i røven over at de tabte, da de jo åbenlyst fortjente at vinde fordi de havde mest boldbesiddelse! Og fordi vi andre elsker når de taber!

Hvem har skrevet vi fortjente at vinde? Jeg kan godt forstå, at I Real fans må hygge jer med at nyde andres nederlag, når I nu ikke selv vinder noget, men come on.
Barcelona - 2005 Juventus - 2005 Sympatiserer med: Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
Leve med det, eller lad være med at se tv3+ idiot :D
Portsmouth 2 Barcelona 0
\'Allegations are all very well but I would like to know who these alligators are.\' Big Ron
Også fedt at se at Balotelli har det godt i Milan. Det ser ud som om at han hygger sig.

- baseret på hvad??
annonce