Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejligt at se Barca blive håndteret for en sjælden gangs skyld.. Mere af det tak! :) Tito ryger ved af helved til hvis de snubler i denne runde?
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Højdepunktet var da klart, da de filmede Balotelli feste igennem :-D
Hehe, ja det lignede ham og robinho havde en fest på tilskuerpladserne
Til dem som siger Milan vandt ufortjent. Fodbold handler om at skabe chancer, og score mål.

Milan 3 skud på mål, 2 mål Barca 1 skud på mål, 0 mål.

Det er bundlinjen.
@ilderen

Vil nu også medgive at balo virker til at være faldet godt til. Tror aldrig jeg har set knægten smile så meget som da han scorede i sin debut for klubben.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Du får vel bare tilbage med samme mønt :) jeg holder skam langtfra med Arsenal. Burde vel et eller andet sted sige sig selv.. Men jeg baserer bare spansk fodbolds generelle niveau på denne her kamp. Det er vel fair nok? Koefficienten er jo også baseret på euro League, som jo ikke er der de engelske hold gider at satse noget. Giver ikke meget for den. Barca havde desuden fået grande tæsk af tyskerne i dag.

Jo jo, herregud. Der skal heller ikke lyde noget piveri herfra, fordi jeg kender Barcelonas niveau - uden, at der skal gå fanboy i den.
- Jeg er ikke ude på at fratage Milan sejren, fordi den var fortjent.

Hvis du endelig vil basere styrkeforhold på koefficientlisten, som jeg plejer at gøre jf. din "give tilbage af samme mønt", hvorfor så ikke rent faktisk se på dens helhed fremfor at isolere den til denne ene kamp? Sådanne lister er vel netop til for at vise tendenser over tiden?

I EL gør de engelske hold det ellers lige nu ganske godt, på linje med de spanske hold, så det argument forstår jeg ikke.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Shit, hvor spillede Barcelona defensivt i dag. Trillen fra side til side uden antydning til at ville score mål. Det virkede,som de spillede på 0-0. Og da Milan scorede var de uden en plan B.
@TLM84
Tito skal nok lige have lov til at sætte sig på bænken før han kan gøre sig fortjent til en fyring? Det er jo ikke helt det samme at sidde i New York med en Ipad på skødet..

Og med 16 point ned til Real Madrid i ligaen - og efter det suveræne efterår hvor man har høstet historisk mange point - tror jeg ikke lige han er på vippen.
TellO: Hvor er Preben Elkjær iøvrigt en elendig vært når det gælder Italienske kampe, og hvor er Brian Laudrup en elendig vært, når det gælder samtlige kampe.

Jeg er dybt uenig! De to løfter det program så meget og de er som regel ret skarpe. Jeg så ikke programmet idag, da jeg så Gala - Schalcke på ZDF, men de to er faktisk de eneste danske fodboldværter som jeg nyder at høre.
@Roligans, Delonge og TeknikkereN

Hold nu kæft med det flæberi. Vi var elendige i dag og Milan var klart bedre på alle parametre og vandt helt fortjent. Efter 4 års konstant tuderi efter Barca sejre, så burde i vide, hvor irriterende det er, når folk flæber efter nederlag.

Uanset om bolden Rammer Zapata i hovedet eller på armen, synes jeg dommeren gør rigtigt i ikke at fløjte. Som jeg ser det forsøger Zapata blot at gøre sig smal, for at undgå afslutningen og ser så dum ud, da bolden bliver rettet af og rammer ham på armen/hovedet.

Alt i alt synes jeg dommeren dømte rigtigt godt. Men bortset fra 1-0 målet, så var det måsje heller ikke den sværeste kamp at dømme.

@Gluud

Du er som altid et fjols at høre på. Busquets kom jo først på bolden og blev derefter ramt, hvorfor han naturligvis slog sig. Frisparket blev jo dumt, for farligt spil, da han kom med knopperne forrest.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce