Snak

Mere indhold efter annoncen

AC tror på sejr over verdensmestrene: Kan slå alle

Skrevet af bold
lør 24. sep 14:48

Andreas Christensen tror på, at Danmark kan besejre alle landshold i verden. Det gælder også Frankrig, der kommer på besøg i Parken søndag aften i Nations League. Læs hele nyheden her
Skrevet af brugerx
Ligesåvel som at DK kan tabe til alle landshold
Skrevet af grumblesnake
Ligesåvel som at DK kan tabe til alle landshold

Ja, vi har det bare mest med at vinde når vi møder lavere rangerede hold. Det samme kan man ikke helt sige om Frankrig.
Skrevet af fetaehhgodt
Eller England og Tyskland feks.

Vi må erkende der er et lille step op til de aller bedste lande i verden. Men med den specielle holdånd vi har så klarer vi os på ingen måder dårligere end de helt store fodbold nationer.

Og det er også en kommentar til Højbjerg artikel som jeg ikke fik lavet et indlæg i. Højbjerg en fantastisk spiller, og udviklet sig ekstremt både spillemæssigt og ikke mindst som menneske. Men godt høre på de udtalelser i den nævnte artikel at han lidt nemt stadig påvirkes og mere udtaler sig ud fra følelser. Forståeligt efter skuffelsen mod Kroatien. Men et knebent nederlag til Kroatien som spillede op til deres bedste, det ville alle de såkaldte store nationer hurtigt kunne få. Som jeg advarede forud for kampen. Kroatien kan spille verdensklasse fodbold og slå alle, men deres svaghed er også at de kan være mere svingende.

Skal vi se på det danske landshold nu og i fremtid, så står vi imerværk et virkeligt godt sted. Vi har end ikke toppet endnu. Alle de her succesfulde U21 årgange vi har haft der bliver der hele tiden større og større konkurrence, fra pt unge spillere der allerede har fast spille tid i rimelige klubber i udlandet. Det vil blive forstærket løbende, plus de unge som allerede nu er faste spillere A landsholdsspillere, og slået tidligere faste af (første af de succesfulde årgange) som eller er ældre og burde være bedre, vil udvikle sig endnu mere.

Det er uvant selv for de store fodbold nationer at de konstant har et flow af succes med deres U hold. Det har Danmark haft. Dog har jeg lagt mærke til når vi så mødte nogle af de store nationer, som havde nået igennem en slutrunde,(nogle gjorde det ikke) så var der lidt klasse forskel. Vi har på hælene der og skulle være heldige med et uafgjort resultat. Der var lige den forskel her.
Dog det tidligere U21 hold med Capellas det havde lige det her niveau højere. Pludselig kunne vi ved U21 slutrunden faktisk ikke bare spille op mod de aller bedste men faktisk være bedre. Kun utur at vi røg ud til Tyskland som senere endte med at vinde U21 EM. Vi var faktisk bedre.
Om det så var nogle ekstra ordinære gode talenter vi havde i den årgang eller Capellas ikke kunne sige. Tror helt sikkert det første i hvertfald. Denne her årgang U21 har i hvertfald skuffet meget. Og få af tidligere årgang der er med i år. Om så dårliger årgang eller nuværendeU21 træner ej heller kunne sige. Men førhen så haft den luksus og vant til at U21 holdene suverænt vandt deres grupper, og ikke skulle ud i playoff. Ærgeligt vi ikke kunne beholde Capellas, men ham får FCM nu glæde af.
Skrevet af irtysh
Alle!
Kroatien undtaget.
Freja & Thor!!
annonce
0