Snak

Mere indhold efter annoncen

ACH-træner efter FCM: Havde fortjent point

man 15. feb 2021

FC Midtjylland vandt søndag 1-0 på hjemmebane over AC Horsens. Gæsternes træner, Jens Berthel Askou, mener dog, at holdet havde fortjent point.Læs hele nyheden her
Nej, JB Askou, Horsens fortjente ikke en rød reje i udbytte fra den kamp.

Horsens står i en meget lavtliggende 5-3-2, kendt som parkeret bus, hele vejen frem til de kommer bagud. De har én reel chance i kampen i 96. minut - plus med god vilje et behjertet forsøg af Pohl med det dårlige venstreben i siden af feltet. Det er alt. Den slags fodbold giver gudskelov ikke point.

Dog indrømmet at Horsens på deres præmisser gør det svært for FCM. Cadeau for det.

FCM har total spildominans med 67 procent possession og i hvert fald fem gode forsøg, inkl. målet plus et tvivlsomt annulleret VAR-mål fra Mabil. Bestemt ikke en god kamp, men mere end nok til at fortjene sejren.

Patetisk at JB Askou med udsyn fra midterlinien sår tvivl om linjevogterens dom ved målet. Tv-billederne er fra en håbløs vinkel, og viser intet, hverken om bolden ude eller inde.
Pilen peger bestemt i den rigtige retning. Spillerne hjalp hinanden bedre end længe og formåede samtidig at producere ganske pæne tilløb til chancer offensivt. En godkendt indsats.
Med lidt held havde det givet et fortjent point. Godt at se de mange løb ind i boksen. Hvis vi ikke er der, scorer vi i hvert fald ingen mål.
Men Prip for fanden! Hvordan kan du slå en stribe gode indlæg på frispark og så slutte af med så forfærdeligt et hjørnespark?
Dejligt at have Pohl tilbage. Han gjorde det udmærket. Håber virkelig han er klar til næste kamp.
AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
Ahh Kaptajn Haddock. Du får det til at lyde som spil til et mål....men der var ingen tvivl om at Horsens fortjente point og var i perioder bedre end et svagt fcm hold.
Når man er så åndssvag og dum som tidligere sportschef (Bo H) at man giver NBM en kontrakt hvor han er GARANTERET spilletid så har man fandeme også selv fortjent ikke at få point.

Udover det var det en virkelig fin præstation for holdet hvor vi som sædvanlig ser hvad der sker når dommerne holder med det ene tophold, ingen overraskelse over hvor korrupt den danske liga er, men det er ligegyldigt for sådan har det stort set altid været.

Synes Pohl har nogle fine løbemønstre, han var uheldig i den chance han afsluttede på, men udover det viste han sig godt frem med sin fight i duellerne og sine løb, hvis han får flere chancer er jeg sikker på at hans slutprodukt bliver bedre med tiden.

Alt det pis der er blevet sagt med at "Brock skal bruges som opstilsstation" ryger lige ud af vinduet når man realiserer at vi kan/skal bruge Mo til nøjagtig samme rolle og at han tilmed er hurtigere og har bedre teknik. Godt spillet Mo vi håber at se dig og Pohl oppe foran i næste kamp.

Forsvaret gør det godt og er uheldige med målet som vi aldrig kommer til at vide om den var inde, et bundholds lod som man plejer at sige.

Buus var iøvrigt meget bedre en Dyhr har været i de startende kampe som wingback og var nok en af kampens bedste spillere, dette er ikke for at kritisere Dyhr da jeg stadig ser ham have en rolle på holdet, men ville det ikke være smart at have Dyhr på venstresiden og så skifte Nymann ud til fordel for Buus? Virker lidt mere logisk på trods af at Nymann spillede en fin kamp.

Jeg har Buus som min MOTM enten ham eller Prip. Det kunne også have været Reese.
ACH
Yellowroad

Nu har du et par gange påstået, at Nicolai Brock-Madsen er garanteret spilletid i sin kontrakt? Hvor har du den idé fra? Når du kalder Bo Henriksen både dum og åndssvag på det grundlag, må du bakke det op med beviser. Ellers er det jo ren Trump.

I øvrigt mener jeg ikke Muamer Brajanac går ind og beviser, at det er ham, der skal spille i stedet for NBM. Han kan sagtens gå hen og blive en god spiller for os, og det er fint at gå til stålet. Men når udbyttet kun er en masse gule kort, så er det mere tegn på en spiller, der er overtændt, overivrig end på kvalitet.

Skulle nogen fremhæves for den kamp, så var det Bjarke Jakobsen. Han spillede en fantastisk kamp - utrolige afleveringer han får slået flere gange, boldsikker, klog og disciplineret nok til ikke at få endnu et gul kort. Kæmpe kamp af ham!

Og nej. Buus er hverken bedre end Nyman eller Dyhr - ikke endnu. Men han viser forbilledlig kampvilje. Tak for det.
AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
annonce