Snak

Mere indhold efter annoncen

Adebayor langer ud efter Mancini

søn 8. maj 2011
Emmanuel Adebayor regner næppe med en fremtid i Manchester City, efter han i dag har været kraftig ude med riven efter manager Roberto Mancini.

Læs hele nyheden her
Han har sagt mere i det interview. Lidt ærgeligt, da han heller ikke bliver i Madrid. Hvor mon han ryger hen?
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
Tottenham er et godt bud IMO.
"Mancini snakkede ikke til mig[...]men han kritiserede mig altid"
ok
Hvis hans udtalelser er sande ville jeg hvis jeg var i hans sted ihvertfald hellere være uden klub end i City. Men jeg er da sikker på at en eller anden klub vil være interesseret.
- Real Madrid - Odense Boldklub
Adebayor har altså ikke opfundet den dybe tallerken. Han har vel heller ikke været særligt populær i nogen klubber han har spillet i...
Man kan vel læse hele artiklen på indkast.dk
Liverpool FC LAST NAME DARY, FIRST NAME LEGEN
Hvad med AC Milan? Hvis de nu ikke kan holde på Zlatan fordi han evt. er for dyr. Ikke at Adebayor er billig, eller... Det er han nok, men i ved hvad jeg mener.
Hvad med AC Milan? Hvis de nu ikke kan holde på Zlatan fordi han evt. er for dyr. Ikke at Adebayor er billig, eller... Det er han nok, men i ved hvad jeg mener.

nej. Jeg ved ikke hvad du mener, da Milan HAR købt Zlatan.
@SaL - Zlatan er lejet lige nu, men han ER købt.
KakaMis er en bamse. - Jeg har aldrig kommenteret dommere, og jeg vil ikke bryde en livslang vane p.g.a. latterlige Tom Øvrebø! .. Er vi alle egentlig ikke bare \\\"medløber fans\\\"?
Adebayor er en skændsel for enhver klub. Glimrende fodboldspiller, men hans attitude og små svinestreger vil skade enhver klubs ry. Min personlige holdning.
Die Fohlen & De Hviie
annonce