Snak

Mere indhold efter annoncen
I føler jer godt nok trådt på af ham talentet og det minder om dårlig selvtillid. Lad ham dog skrive noget så harmløst.. Alt det øregas om at ,det kunne vi ikke finde på og typisk Barca medløberfans og bla bla bla er sgu for langt ude at høre på! Tag en kiks og bøj jer i støvet for Barca Magic
@Kong Brockdorff

Nej, det gør simpelthen bare ondt i øjnene at se på idioti, som det "talentet" præstere at fremvise - i lighed med dig kunne man fristes til at sige.

Ontopic: Ikke ligefrem min drømmespiller, men han er klart bedre end alternativerne, så som her og nu løsning, er det ganske fint :)
Jeg tror Real Madrid går efter en angriber mere - Abdebayor er en meget stor gambling både hans form og hans attitude kan vægte begge veje og Real Madrid er stadig med i 3 turneringer - derfor spørger jeg kryptisk smider de 10 millioner euros oven i hatten og køber Sergio Aguero i sidste øjeblik af transfer vinduet ? Det kunne være vildt nok!!!
http://www.marca.com/201…980484.html
@alcala:

Jeg tvivler meget på, at han kan hentes i dette vindue. Med mindre han pludselig skifter attitude overfor Atletico. Til sommer er sagen en anden, da han - som marca bla. også har skrevet - har fået en noget lavere frikøbsklausul. Og det i sig selv lægger op til mange flere spekulationer om, hvem Real i så fald sælger. Noget som nok også afhænger af, om Valdano stadig er at finde i Madrid til sommer. Jeg håber det IKKE :)
Ja i mine øjne kan han kun overraske - fuldstændig hovedløs "indkøb" af RM ... lige før den slår Hanne købet i Brøndby ;-)
٩๏̯͡๏۶
Er det ikke lidt panik-agtigt? Bemzema kender de øvrige spillere - og skal da nok begynde at nette. Husker Adebayor som den store off-side konge.

It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
@skydefinten:

Der er jo intet ´panikagtigt´ over det. Real er med i 3 turneringer. De har kun en(!) angriber. Morata er for ung og skal desuden bruges på andenholdet, hvor de spiller for oprykning til næstbedste række.

Derfor - én angriber i truppen er slet ikke nok.
I rockermiljøet skal man bevise sit commitment til miljøet og en bande for overfor en udvalgt flok fra samme miljø og bande som man gerne vil optages i.

I de sidste par år har det været lemlæstelse eller mord på indvandrer. Det samme har gjort sig gældende fra flere indvandregrupper i samme periode, da der har været krig mellem disse parter. Denne krig har længe har navnet Bandekrigen.

Igennem endnu flere år har det forholdt sig sådan at man som ritual skal bevise sit værd overfor gruppen for at kunne blive optaget. I Bandekrigen har dette kriterie været at bevise sit had mod fjenden.

Både rockere og de indvandrer som bekriger rockerne, er meget snæversynede og det som holder grupperne sammen er mere hadet til fjenden end kærligheden eller venskabet til hinanden og deres fælles punkt....

Hvad angår ALT for mange unge idag, har Bandekrigen sat sine spor. Hvis man holder med Barcelona er det efterhånden vigtigere at hade Real, end at kunne fortælle hvad La Masia er (hvilket en ægte barcafan kan), og det samme gør sig gældende for Real, og for mange andre klubber som er direkte rivaler:

Liverpool/Manchester United Celtic/Rangers Inter/Milan FCK/Brøndby Arsenal/Chelsea/Tottenham

Jeg er GLØDENDE Liverpoolfan, men ikke pga mit had til United, eller Everton for den sags skyld. Jeg synes faktisk at begge hold er kanon fede. Everton bliver tit undervurderet, men har nogle enormt spændende navne. Manchester United har ALDRIG nogensinde haft et hold hvor man kigger på spillerne som individer og tænker WOW!!!! Men de spiller som har været i United har altid haft ekstra fightervilje og en tro på at tingene nok skal gå, bare de arbejder hårdt nok, og det giver dem som regel en velfortjent sejr.

Selvom jeg ikke er glødende Realfan er jeg fascineret af dem og deres økonomiske magtfaktor, og holder mig derfor på deres side hvad angår det spanske. Men jeg hader på ingen måde Barcelona, selvom min fascination af Real har udviklet sig til en fanånd. Tværtimod. Ligesom med United og Everton, så håber jeg altid Barca taber (medmindre de spiller mod enten Everton eller United). Det er ikke fordi jeg vil hovere over Barcafans (med min bror som undtagelse) men når Barca taber har Real større chance for at vinde mesterskabet.

Jeg er ikke perfekt, bliver aldrig perfekt, og nærmer mig aldrig perfektion. Men der er fanme mange som kan lære at det der. Lad være med at kopier Bandekrigen over i fodboldens verden. Nyd fodbold som en kunstart. Elsk sporten og saml jer omkring kærligheden til en klub, mere end hadet til rivalerne.


Og så til emnet:

Er ærgelig over at Adebayor ikke kommer forbi Liverpool i stedet, da vi VIRKELIG mangler en angriber som kan score kasser og som har fysikken i orden.

Men ellers en yderst spændende person i Real. Jeg tror nu også han kan gøre noget skade. Han har virkelig nogle evner ud over det sædvanlige som han har bevist både i Arsenal og City. Han er måske lidt af en ego-røv og har lidt problemer med attituden, men så vidt jeg husker, så havde Ronaldo de samme problemer da han kom, og gennem hele sidste sæson... Den dårlige attidude og egoet er stadig at finde i Ronaldo, men langt fra i så stor stil, og det skyldes i høj grad Mourinho, så hvis Adebayor kun har problemer med attitude og sammenspillet, så skal han nok falde godt til, rigtig hurtigt.
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Synd for Real Madrid at de ikke har så mange spillere i forvejen. Godt man altid lige kan leje en ny!
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Som Real Madrid fan igennem de sidste 25 år, bliver jeg sgu lidt flov over at se hvor fint følende en med skare jeg har!

Hvor dan kan i gå i selvsving over en lille komentar med et stref af spydighed over sig?

Hvor politisk korrekt kan en fodbold debat forlanges at være?

Hvis der er noget der er irreterende så er det når pegefinger medløber nummer 20, skal ind og irettesætte en person for hans kommentar 4 fanesider tilbage!

Tag dog og slap af...I minder om en flok 7 årige piger der står bag skolelæreinden og nikker bekrætigende imens hun står og skælder klassens klovn ud for noget der egentligt var almindelig humor.
annonce