Snak

Mere indhold efter annoncen

Afklarende møde om EfB-ejerskab udsat til juli

Skrevet af bold
fre 24. jun 19:31

Et møde mellem Esbjergs bestyrelsesformand Michael Kalt og repræsentanter fra en række lokale investorer er blevet udskudt til 11. juli grundet Corona.Læs hele nyheden her
Skrevet af MR. Buur
Der venter et vanvittigt genopbygnings arbejde og det bliver kun med succes hvis der kommer nye lokale ejere til.

Sponsorerne vil måske kunne overtales til at overbetale i en sæson i den 3 bedste række men udfordringen bliver at kunne tiltrække spillere med højt nok niveau til at spille i den 3 bedste række.

Jeg kender ikke nok til den talent masse der er I EfB, men ser man på næst bedste række så er der en række gode hold som er langt bedre end EfB og i selve superligaen er der vel kun en klub som ligner en sikker nedrykker og det er Lyngby og selv de har et markant bedre opsætning og projekt end EfB 2022.

Penge nok kan måske kæbe EfB til en hurtig tilbage vending til næst bedste række, men forudsætningen for at der er nogen der vil tror på projektet er nye ejere og penge nok til at forstærke holdet - realistisk se vil det tage 4 år inden EfB er parat til at kæmpe med om oprykning til superligaen og er de nye ejere parate til det?
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Zinras
Selvfølgelig kan efB tiltrække dygtige spillere, nu skal man heller ikke lave et større drama ud af det end det allerede er. Alt andet lige har EfB faciliteter, stadion, økonomi m.m. der er lysår foran stort set alle deres konkurrenter i både 1. division og 2. division, og det er altså træningskvaliteten samt hvor gode faciliteter man har der står for langt det meste af udnyttelsen af spillernes potentiale.

Hvis Lyngby kan gå konkurs 10 millioner gange og stadig vende retur til suppen/toppen af 1. division, så kan EfB altså også klare en oprykning til 1. division og sikre midler der. En oprykning til Superligaen kan så tage længere tid, men så stort et budget opererer EfB jo ikke med til dagligt alligevel. Det er jo ikke FCK der er nede at vende, trods alt, selvom det gør ondt på tegnedrengen.

EfB er et skoleeksempel på hvorfor en dygtig ledelse betyder alt i en virksomhed: Amerikanerne smed bevidst det hele på gulvet fordi de ikke forstår andet end den primitive arbejdskultur der hersker mange steder derovre. Det var da vist noget nær alle deres klubber der tog en nedrykning sidste år, så det er ikke kun i Esbjerg det sejler. Kommer der et fornuftigt ejerskifte skal fodboldklubben nok klare sig, også selvom man muligvis må finde sig i 1. division og evt. lidt elevator mellem suppen og 1. division senere hen.

I dag er det markant sikrere at drive klub i landets næstbedste række end det var for 10 år siden, så det er ikke verdens undergang.
Skrevet af Kuglelyn
Hvis Lyngby kan gå konkurs 10 millioner gange og stadig vende retur til suppen/toppen af 1. division, så kan EfB altså også klare en oprykning til 1. division og sikre midler der


Lyngby er gået konkurs en gang.

Håber aldrig det kommer til en ny eller en crash and burn Esbjerg style...
Skrevet af LØMBØ
Zinras - Hvorfor skriver du sådan noget vrøvl om Lyngby? Du har måske bare husket noget om, at de har været i økonomiske problemer og lavet det om til 1mio konkurser? Konkursen betød tvangsnedrykning til Danmarksserien. Dette er sket 1 gang for Lyngby.
Skrevet af JesperA46
Flere af de største og vigtigste møder i verden afholdes via Teams, så kan dette møde vel også

I øvrigt går EfB konkurs på lokale hænder. Senest sejlede økonomien voldsomt i Esbjerg og klubben levede på klods
Skrevet af Drillenissen
Lyngby havde i regnskabsåret 2021 et overskud på ca. 9 mio. Nye lokale ejere har bragt klubben på ret spor. Naturligvis er Lyngby som oprykker og med et lavt spillerbudget favorit til at rykke ud af SL, men der skal trods alt spilles om det. Og må vi så være her.
annonce
0