Snak

Mere indhold efter annoncen
Det giver da ingen mening. Der står på transfermarkt, at fcm gav 5 mil euro for Dreyer. Hvorfor skulle der så være en frikøbsklausul på 3.5 mil euro
Dreyer har altid været sympatisk modsat den vestjyske fusionsfest som han repræsenterede, så godt han kommer ned til Fredberg i stedet, så han kan blive renset ☘️
De har ikke opgivet top 6, de har opgivet superligaen i år. De tænker mere på penge end på overlevelse. Hvad F..... SKER DER.?!!! Men hey, så burde der være mulighed for en sejr, måske 2, næste sæson så, når den hedder 1.division.
Det var da en absurd lav pris for sådan en kvalitetsspiller i sin bedste alder. Helt skørt hvis den handel går hjem.
@cruiseren - du fulgte vist ik så godt med i geografi timerne…
FCM er vel trætte af at ligge i top seks og søger udfordringen l nedrykningsspillet
Nu vil jeg ikke hænges op på det.

Men mener at tv3 på et tidspunkt var ude og fortælle om Dreyer handlen, hvor der var en del problemer med handlen da Russerne ikke havde overholdt Betaling, hvor efter man fandt ud af en løsning da han kom hjem igen.

Men 26 mil det fanme små penge for en spiller af hans klasse.
BT melder om en pris på 4,25 MEUR (Ca 32 MDKK), hvilket lyder lidt mere realistisk/sandsynligt i mine ører; og når der er tale om en frikøbsklausul, så er der ikke meget FCM kan gøre.

Man kan dog undre sig over, at Anderlecht skulle have råd til dette, når man tænker på økonomien. Mon det betyder, at Olsson skifter permanent til heden også?

Spændende om FCM også snart foretager sig nogle indkøb eller om Capellas har så stor tiltro til de unge gutter der er vendt retur, at de skal bære holdet i foråret.
Så må vi håbe Isaksen ikke bliver skadet, da han har samme position. Der skal pinedød en kvalitetsangriber ind nu i stedet for Kaba, Brumado...
Scjelderup - en nordmand - sælges for over 100 mio kr FCM næstbedste sælges for 26 - hvad sker der…
I’ll Never Walk Alone
annonce