Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mugge85
Jeg har godt nok ondt af fcm fans i dag! Dette kan blive starten på en mindre deroute, som kommer til at tage en længere periode at komme igennem. Selv med de bedste spillere tilgængelig hang top 6 i en tynd tråd. Nu skal der mere held end forstand til, hvis de skal være med i et slutspil om mesterskabet og ikke nedrykning. Dette er ikke hvad toppen af dansk fodbold har brug for, hvis niveauet skal være opadgående. De eneste ord der beskriver transfervinduet for fcm indtil videre i min bog er hamrende uambitiøst!
Skrevet af DameNdoye2.0
Man kan dog undre sig over, at Anderlecht skulle have råd til dette, når man tænker på økonomien. Mon det betyder, at Olsson skifter permanent til heden også?


Jeg undrer mig nu mere over hvorfor FCM er gået med til så lav en frikøbsklausul? Lavere end man selv købte ham tilbage for selvom at man ikke skulle give pengene kontante.

Tænker ikke den her handel er så dyr for Anderlecht. Det er lidt af et røverkøb, hvis ikke i får Olsson gratis med.
Skrevet af rolig
ja ja da . væk med alle profilerne. nu er medaljer da næsten helt sikre
Skrevet af bruger 151464
Klassesigning af mr Fredberg ☘️☘️
Skrevet af Motown
Der skal satme snart noget ind den anden vej, med de afgange der er i dette vindue.. Bredden i truppen var ikke for god i forvejen, samt at der nu er smuttet et par bærende spillere..
Skrevet af horses in blue
Tyder på at mange i dette forum ved hvordan kontrakter med spillere bygges op. Der er flere partere som har ønsker og dermed indgår man kompromis og aftale. Derfor denne relativ lave pris. Alternativet var nok at Dreyer ikke havde valgt FCM da han kom hjem.
Skrevet af Mascot
Panoz62...Hvad har det med Ukraine at gøre, når han spillede i Rusland 🙃🤪
Skrevet af Bastian1
Jeg undrer mig nu mere over hvorfor FCM er gået med til så lav en frikøbsklausul? Lavere end man selv købte ham tilbage for selvom at man ikke skulle give pengene kontante.

@ Damen, nu gav FCM jo som sådan ikke noget for Dreyer, den manglende betaling på ca. 30 mill eftergav man, for at få Dreyer ud. Dreyer har da helt sikkert haft et højere ambitionsniveau end superligaen og får dermed en frikøbsklausul med i aftalen - for ellers var han ikke kommet til FCM i første omgang. Jeg tror så at klausulen er på de knap 32 mio. som andre skriver så reelt har FCM haft en super spiller i ca. 1 sæson og fået yderligere 2 mio i transfer end tidligere. hvad syntes du alternativet var for FCM - ser selvfølgelig meget lavt ud nu. Men i min optik har man ikke gjort noget forkert i FCM.

Til gengæld kan vi afskrive alle chancer for at få flere koff. point i denne sæson, og jeg tror ikke FCM ender i top 6 uanset hvem der kommer op af hatten, da de vil komme så sent at de nye spillere ikke vil sætte deres aftryk før i nedrykningsspillet.
Skrevet af law
Hvis man læser artiklen kan man se at det var et krav fra Dreyers side at der kom en frikøbsklausul ind i kontrakten. Så har FCM jo ikke rigtig haft noget at gøre for jeg tror Dreyer havde rigelig andre muligheder da han skiftede til FCM... Så han havde valgt noget andet hvis FCM ikke ville give ham klausulen.... Er jo lidt henad den situation FCK er i med Ryan, der også havde en meget lav klausul.... Hvis det er et krav fra spilleren at der er en klausul, kan klubben vælge at sige pænt nej tak..

FCM nåede vist at få omkring 25 mio fra Kazan og nu får de 26 mio mere og har samtidig haft en meget dygtig spiller til rådighed i en periode... Synes samlet set faktisk ikke det er så dårligt som mange vil gøre det til..
Skrevet af Jillionaire
Evander og Dreyer væk + der er rygter om Isaksen :)
Det kan gå hen og blive et fatalt forår for FCM.

Offensivt har FCM fortsat et meget stabilt hold med Martinez og Olsson på midten, chili/sisto på den ene kant og Isaksen på den anden.. så kan kaba diskuteres, men jeg synes brumado er en vanvittig god angriber når han er i form og ikke skadet :)

Deres defensiv tværtimod er meget bekymrende :)

Transfervinduet er langt endnu og der kan komme mange kaninerne op af den jyske muld.
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Esbjerg - fan
Det er sgu billigt.

Så er FCM ude af mesterskabskampen.
Skrevet af Tipzy
Nu er der også lidt aldersforskel på Dreyer og Schjelderup
Skrevet af ForzaJfc
Scjelderup - en nordmand - sælges for over 100 mio kr

Ej, ærligt ?! Én fra Norge, 100 miil. !! :-o
Skrevet af Bløde babser
Sådan er det jo når man nogen gange skal lave aftaler under anderledes omstændigheder. Man har sikkert forsøgt sig med en forbedret kontrakt, men hvis han har ville videre kan FCM intet gøre.

Evander og Dreyer væk + der er rygter om Isaksen :)
Det kan gå hen og blive et fatalt forår for FCM.


2022 var ikke godt for dem og de har tilmed fået ny træner som man kan få indtryk af vil noget nyt med spillestilen. Det virker i den grad som om det er et hold i rebuild mode. Den slags kan godt tage en del tid, så der er da god mulighed for du får ret i dine dystre forudsigelser for dem. Det kan dog ogs åvære at efteråret var en vigtig del af den genopbygning og de med en masse timer på træningsbanen kan få justeret på en masse de lagde fundamentet for der.
I efteråret var alt jo så sammenpresset at de hold der spillede i Europa ikke havde mange træningspas de kunne træne taktisk i.

Men kigger man på holdet fra sidste forår, er der med Evanders afgang stort set kun Dalsgaard og Sviatchenko tilbage fra den centrale akse. Her kunne man godt få indtryk af at sidstnævnte er en spiller hvor alderen langsomt viser sig.
Og det jo oftest den centrale akse der skal arbejdes en masse med at få på plads, det er fundamentet for at et hold kan fungerer og en spiller som Dreyer kan shine.
Med afgangen af Evender er man sat lidt tilbage der. Men det kan også være man er på vej et stort skridt frem, da de to man hentede ind til at spillet den centrale midt i sommer nu kan tænkes at være mere på plads. Så må vi se om den ene smutter igen til sommer, men han er jo på lån fra Anderlecht og det virker til de to klubber har en connection, så det falder sikkert på plads.
Min pointe er at hvis man er dygtige omkring det at få lukket hullet for Evander med en der kan være med til at sikre at midteraksen ikke bliver sat yderligere tilbage, samtidig med det man har arbejdet med det sidste halve år gror centralt, så kan man sikkert bedre erstatte Dreyer med Sisto eller noget andet udefra, end man kan komepencerer for en central akse der ikke fungerer.
Det ikke en nem opgave de står overfor derovre, men heller ikke en der er dømt til at gå galt. Det bliver spændende at følge.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af BoroDane
Jeg undrer mig nu mere over hvorfor FCM er gået med til så lav en frikøbsklausul?


Sådan er det jo nogen gange når man vil have kvalitet man ellers ikke kunne få. Noget af det samme er jo sket i København, hvor Ryan også havde en helt unaturlig lav frikøbsklausul.

FCM ender med at få ca. det samme som de oprindeligt solgte ham for, og så har de de facto bare haft ham på leje i den mellemliggende periode. Som omstændighederne er, så har det jo ikke været en dårlig løsning for FCM.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af JytteRolf
Mon ikke tredje gang er lykkens gang for den gode Dreyer? Anderlecht lyder som det rigtige sted.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Genialt
Mit gæt for den lave pris.

1) De solgte ham til Rusland. De kunne godt se de ikke fik sidste rater.
2) De efter gav de sidste penge, fik ham tilbage "gratis" laver en klausul om at hvis han kan sælges for de penge de ikke fik fra Rusland, så har de egentlig stadig lavet deres 50m+ salg på ham, nu fik de bare lidt ekstra glæde af at han kom tilbage og hjalp dem.
3) Nu ærger de sig over at en kvalitets spiller smutter, for han har godt nok vist højt niveau siden han kom tilbage.

Kan se BoroDana kom frem til det samme et par indlæg over.
Skrevet af Jillionaire
@bløde babser,

Jo enig :)
Netop derfor jeg skriver at FCM fortsat har et stærkt setup på midtbanen og angrebet :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af DameNdoye2.0
Ryan handlen er jo genial ift. den her handel. Ryan sikrede FCK næsten 200 mio.kr. Og FCK skulle kun bruge Ryan i nogle måneder.

FCM og Dreyer står i en helt anden situation.

Men det er korrekt at begge handler åbenbart er lavet med en kort udsigt men jeg tænker ikke at FCM skulle have købt ham, hvis det her er prisen.

FCM satsede på mesterskabet og det gik galt. Alligevel valgte man at købe ham for 37,5 mio. Kr. velvidende om at han kunne smutte i næste vindue.
Skrevet af DameNdoye2.0
@ Damen, nu gav FCM jo som sådan ikke noget for Dreyer, den manglende betaling på ca. 30 mill eftergav man, for at få Dreyer ud. Dreyer har da helt sikkert haft et højere ambitionsniveau end superligaen og får dermed en frikøbsklausul med i aftalen - for ellers var han ikke kommet til FCM i første omgang. Jeg tror så at klausulen er på de knap 32 mio. som andre skriver så reelt har FCM haft en super spiller i ca. 1 sæson og fået yderligere 2 mio i transfer end tidligere. hvad syntes du alternativet var for FCM - ser selvfølgelig meget lavt ud nu. Men i min optik har man ikke gjort noget forkert i FCM.


Det skrev jeg jo også selv. At de ikke ville have betalt kontant, men de har altså stadig lavet en afskrivning på det beløb og det er jo sådan noget, der gælder i regnskaber.

Og ja, forstår da helt sikkert godt Dreyer. Men forstår ikke FCM.

Alternativet var at få en længerevarende løsning ind i sommers, da man alligevl missede mesterskabet med Dreyer i truppen og stod til at skulle skrive en frikøbsklausul ind i handlen hvis han skulle skrive med FCM.

Der var også rygter om at Roony i FCK, ville have en frikøbsklausul, men det var ikke kommet til at ske. Så var han blevet solgt i det her vindue.
annonce
0