Snak

Mere indhold efter annoncen

Afsløring: Anderlecht betaler 26 millioner kr. for Dreyer

tor 12. jan 21:38

Den belgiske storklub Anderlecht har indløst FC Midtjylland-profilen Anders Dreyers frikøbsklausul og nærmer sig en handel.Læs hele nyheden her
Lidt spøjst at FCM er gået med til det, men de har vel været presset til at få kvalitet ind denganc. Sælger Dreyer for ca. 50 mio. til Rusland, henter ham hjem på først leje og senere permanent, hvor det meste af transfersummen består af at eftergive Krasnodars gæld. I den nye aftale får han så en frikøbsklausul på 26 mio kr.... men hvis han har været det værd at have hjemme i den periode, så er alt vel godt.
Det er til gengæld en virkelig dårlig deal for FCM
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Er vel også tvivlsomt om man havde fået pengene fra Rusland, dén del skal nok med i konklusionen omkring valgene. Men ja, vildt den ikke er indløst af andre, bedømt på tidligere meritter alene.
Ja tak ! Smukt
Tak Riemer.
Det lyder meget atypisk FCM?!

Men alt hvad der kom hjem fra Ukraine, kom sikkert med mærkelige klausuler.
Jamen, det står jo at Dreyer har en frikøbsklausul og hvis Anderlecht kan indløse den er det jo fair nok :)

Bør blive en profil i Belgien, han er godt nok dygtig.
Han er sgu en dygtig spiller. Hatten af for Dreyer. Stærkt at Riemer lige gør sit for at FCK har større chance for guld lol.. spøj til side - Klasse spller. Ærgeligt for superligaen, men syntes han fortjener er chance på en større scene. Held og lykke!
Dejligt for de andre superligahold!
Mon Herning har givet op på top 6 iår?
Lyder som en gang amatørteater derude. 26mil er jo nærmest ingenting i dagens marked. Noget af en nedtur for FCM, hvis den går igennem. De kan ikke hente en spiller der er halvt så god for den slags håndøre.
gunner since 94’
annonce