Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har godt nok ondt af fcm fans i dag! Dette kan blive starten på en mindre deroute, som kommer til at tage en længere periode at komme igennem. Selv med de bedste spillere tilgængelig hang top 6 i en tynd tråd. Nu skal der mere held end forstand til, hvis de skal være med i et slutspil om mesterskabet og ikke nedrykning. Dette er ikke hvad toppen af dansk fodbold har brug for, hvis niveauet skal være opadgående. De eneste ord der beskriver transfervinduet for fcm indtil videre i min bog er hamrende uambitiøst!
Man kan dog undre sig over, at Anderlecht skulle have råd til dette, når man tænker på økonomien. Mon det betyder, at Olsson skifter permanent til heden også?


Jeg undrer mig nu mere over hvorfor FCM er gået med til så lav en frikøbsklausul? Lavere end man selv købte ham tilbage for selvom at man ikke skulle give pengene kontante.

Tænker ikke den her handel er så dyr for Anderlecht. Det er lidt af et røverkøb, hvis ikke i får Olsson gratis med.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
ja ja da . væk med alle profilerne. nu er medaljer da næsten helt sikre
Klassesigning af mr Fredberg ☘️☘️
Der skal satme snart noget ind den anden vej, med de afgange der er i dette vindue.. Bredden i truppen var ikke for god i forvejen, samt at der nu er smuttet et par bærende spillere..
Tyder på at mange i dette forum ved hvordan kontrakter med spillere bygges op. Der er flere partere som har ønsker og dermed indgår man kompromis og aftale. Derfor denne relativ lave pris. Alternativet var nok at Dreyer ikke havde valgt FCM da han kom hjem.
Panoz62...Hvad har det med Ukraine at gøre, når han spillede i Rusland 🙃🤪
Jeg undrer mig nu mere over hvorfor FCM er gået med til så lav en frikøbsklausul? Lavere end man selv købte ham tilbage for selvom at man ikke skulle give pengene kontante.

@ Damen, nu gav FCM jo som sådan ikke noget for Dreyer, den manglende betaling på ca. 30 mill eftergav man, for at få Dreyer ud. Dreyer har da helt sikkert haft et højere ambitionsniveau end superligaen og får dermed en frikøbsklausul med i aftalen - for ellers var han ikke kommet til FCM i første omgang. Jeg tror så at klausulen er på de knap 32 mio. som andre skriver så reelt har FCM haft en super spiller i ca. 1 sæson og fået yderligere 2 mio i transfer end tidligere. hvad syntes du alternativet var for FCM - ser selvfølgelig meget lavt ud nu. Men i min optik har man ikke gjort noget forkert i FCM.

Til gengæld kan vi afskrive alle chancer for at få flere koff. point i denne sæson, og jeg tror ikke FCM ender i top 6 uanset hvem der kommer op af hatten, da de vil komme så sent at de nye spillere ikke vil sætte deres aftryk før i nedrykningsspillet.
Hvis man læser artiklen kan man se at det var et krav fra Dreyers side at der kom en frikøbsklausul ind i kontrakten. Så har FCM jo ikke rigtig haft noget at gøre for jeg tror Dreyer havde rigelig andre muligheder da han skiftede til FCM... Så han havde valgt noget andet hvis FCM ikke ville give ham klausulen.... Er jo lidt henad den situation FCK er i med Ryan, der også havde en meget lav klausul.... Hvis det er et krav fra spilleren at der er en klausul, kan klubben vælge at sige pænt nej tak..

FCM nåede vist at få omkring 25 mio fra Kazan og nu får de 26 mio mere og har samtidig haft en meget dygtig spiller til rådighed i en periode... Synes samlet set faktisk ikke det er så dårligt som mange vil gøre det til..
Evander og Dreyer væk + der er rygter om Isaksen :)
Det kan gå hen og blive et fatalt forår for FCM.

Offensivt har FCM fortsat et meget stabilt hold med Martinez og Olsson på midten, chili/sisto på den ene kant og Isaksen på den anden.. så kan kaba diskuteres, men jeg synes brumado er en vanvittig god angriber når han er i form og ikke skadet :)

Deres defensiv tværtimod er meget bekymrende :)

Transfervinduet er langt endnu og der kan komme mange kaninerne op af den jyske muld.
Fc København Tottenham Hotspurs
annonce