Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber ikke at han er så blåøjet og skifter til en plads på bænken i PSE..
Utroligt at de ikke selv bare satser på at udvikle egne talenter i PSE. Det er åbenbart ikke deres politik. Forstår godt at de unge søger efter andre klubber.. Det er en købeklub.
Det ville være synd. Mest for Vallys, for han bliver bare en blandt mange i FCK´s i forvejen alt for store trup.
Havde han været yngre ville det give mere mening, men når han er 25 bør han finde en klub som sif hvor han er vigtig for holdet og ikke bare drukne i mængden.
Har du tjekket deres trup ud, nu du siger, at de ikke selv skaber talenter??
Kolding

FCK har lige vundet DM guld med debut til en masse U19 spillere... De har vundet guld med U19 og U17+pokal titel med U19... Så måske skulle du lige finde ud af hvorledes sådanne mesterskaber kommer i hus, inden du beskylder FCK for jage talenter væk og ikke at satse på talenter..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Det ligner en handel, hvor FCK bevidst spiller med deres økonomiske muskler, samt svækker en konkurrent, som man havde store udfordringer med i sidste sæson. Dette er IKKE et køb, som vil forstærke Fcks i forvejen brede trup.
Jeg tror, at Vallys succes hænger meget sammen med den måde, Silkeborg spiller på. Jeg er bange for, at han ikke bliver spillet rigtigt i forhold til Hans kompetencer i FCK.
Hold nu kæft der er mange der har ondt i røven over dette rygte..
Det giver jo god mening.. FCK mangler kantspiller der kan noget selv og har fart..
Godt når man er en lille klub som silkeborg.
Hehe..Kolding. Du må ikke lade dit had til FCK spolere sandheden for dig selv. VK, Bøving, Haraldsson, Johanneson, Jelert, Roony, Wind, Højlund mfl. ja..de unge bliver ikke taget seriøst i FCK, vel?
Fact er bare, i hele fodboldverdenen, at de store klubber suger talenterne fra de mindre. Og der er jo ingen som tvinges. Tror du en mand som Vallys ikke har lyst til at gange sin løn med 3, samt muligheden for at spille europæisk og vinde mesterskabet? For ikke at nævne udstillingsvinduet. Kom nu lidt!
Når en klub som Kolding så lokker spillere fra oplandet til klubben med bedre aftaler, er de så også en købeklub? Ordet i sig selv er forældet..men det er du sikkert også?
annonce