Snak

Mere indhold efter annoncen
Han kunne også blive "den nye Robert Skov" og smadre ligaen for så at blive solgt til udlandet.


NEJ - det kunne han ikke. Og nu skal jeg give et par eksempler på hvorfor:

- Vallys er 25 år, og er ikke i nærheden af Skovs tekniske niveau.
- Vallys kompetencer passer perfekt til Silkeborgs spillestil, men dårligt til FCK´s spillestil.
- Vallys mangler teknikken til at udfordre de lavtstående forsvar som alle klubber i DK nu spiller imod FCK.
- Vallys har ikke Skovs sparketeknik.

Jeg fatter ikke at folk har så store forventninger til Vallys. Den eneste grund til at han ser god ud er at han spiller på et fantastisk hold med en klar og tydelig taktik. TÆNK hvis FCK havde så effektivt et koncept.
Bliv i Silkeborg eller søg mod udlandet, FCK ødelægger din karrierer, som det er set så mange gange før
Det kunne godt være en fin tilgang hvis det ender sådan. Man skal også huske på at både Claesson og Vallys godt kan spille til højre selvom til venstre er deres primære position. Jeg vil ikke blive forbavset hvis kant-gruppen i så fald kommer til at bestå af Claesson, Bøving, Vallys og Roony. Dvs. at Mukairu og Singh skal ud, evt. på leje, ellers er det nok lige i overkanten med så mange kantspillere. Derudover må vi se hvad der sker med Amoo.
hidtil uset hylde... ????
Vi har spillere nok til bredden.... ????

ja - så forstår jeg ingenting ! Paul M har knapt fået chancen og vi har Bøving som backup for Claesson - det indkøb er da tåbeligt ! Brug nu tidrn på en angriber !!
Forza FC !
Kanterne er vist ganske godt besat og der skal en spiller ind fra en hidtil uset hylde hvis det skal kunne forbedres - der er Vallys desværre ikke trods en super sæson

Jeg håber mere at han vælger at tage til Brøndby(hvis de har råd) da jeg tror han virkelig vil kunne få chancen der og bygge på.

Til Fck håber noget mere på Bruun Larsen rygtet da det vil bringe noget helt andet til den v.kant - det vil dog betyde at en Claeson kommer mere ind centralt som erstatning for en Biel hvis han som ventet ryger afsted.
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
"PC og Thorup der tror man kan købe sig til succes. Hvis de ikke slår til, så køber man bare en ny. Måske man skulle finde en træner der formår at arbejde med spillerne og gøre dem bedre."
Stålet havde lidt samme skavank, men enig i at tendensen siden er blevet meget værre.

Paul Allen (g.d. 20.53) beskriver i øvrigt fint, hvilket morads man er ved at skabe; en flaskehalsproblematik, som blot giver ekstra arbejde, utilfredsheder o.a.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce