Snak

Mere indhold efter annoncen
jeg husker mange spillere, der i deres storhed i suppen, var bedre forsvarsspillere... Da Silva, Vavro, Kanibalen (og det var end ikke hans storhed), og selv Bissek er bedre spiller end Svia var da han var bedst..., Hangeland var LANGT bedre i hovedspillet...,


At du nævner Da Silva, Bissek og Boulahrouz er decideret useriøst. Hangeland var all-around en noget bedre spiller end Sviatchenko, men lige netop i hovedspillet er de tæt på at være i omgangshøjde.

Hvis du nu nørdede lidt statistik, ville du vide, at Erik i efterhånden mange sæsoner har været blandt ligaens absolut bedste i hovedspillet og vundet langt størstedelen af hans dueller i begge ender af banen.

Erik er næppe den bedste forsvarsspiller i Superligaen nogensinde, men han er bestemt et sted rigtig tæt på toppen.

Han er den bedste forsvarsspiller der har spillet i FCM. Det kan der ikke være to meninger om.


Scholle gjorde det nu også meget godt - men over en langt kortere periode. Taler vi om den samlede betydning for klubben, er Erik dog i en liga for sig hos Midtjylland.

Ej nu må du da lige stoppe. Manden har ukrainske rødder, det er da kun derfor han valgte at indsamle.


Dette tangerer til den dummeste kommentar jeg har læst her på sitet. Så fordi han er halv-ukrainer, kan hans handlinger ikke ses som godhjertet velgørenhed? Du mangler bare at skrive, at hans involvering i denne indsamling samt i hans arbejde for FCM samfund udelukkende har til formål at booste hans eget ego i medierne.

De fleste der bidrager gennem frivilligt og godgørende arbejde gør det, fordi sagen på den ene eller anden måde påvirker dem. Det er jo helt oplagt at spørge dig så, om det er velgørenhed hvis...

... familie og pårørende til kraftpatienter samler ind til kræftens bekæmpelse?

... børn der er vokset op med svigt og misbrug i hjemmet samler ind til red barnet?

... sorte støtter op om BLM?

... millionærer donerer penge til sociale indsatser og lokaludvikling i området de er bosat/opvokset?

Hvorfor ik?
Simon Kjær var bedre, kan også nævne mange, Hangeland, Gravgaard, Bisseck
@frederikv11

Jeg skriver jo ikke at han ikke bekymrer sig. Jeg er ret sikker på det bekymrer de fleste af os.

Han har tilknytning til Ukraine og derfor er han ekstra påvirket af det og det har fået ham til at lave en indsamling. Måske ville han have gjort det uanset hvad, det ved jeg ikke? Jeg er bare sikker på at hans tilknytning har gjort en hel del.
Hvordan mister man 10 mio i TV penge????

Målt ud fra hvad??
Hvis man var blevet nr 1??
Målt ud fra tidl sæsoner??

Naturligvis er fcm normalt højere i tabellen og tjener flere penge via placeringen
Men 10 mio er målt ud fra hvad ?

Det er et godt salg det der
Tror også det handler om oprydning i truppen
Erik og sisto eks, er nok typer som man vil gøre op med. Man skal passe på at man ikke dummer sig her

Men det er et problem hvis spillere fra Brasilien, Egypten og Israel skal videreføre en fcm dna kultur eller hvad man nu vil kalde det.
Der skal man nok passe lidt på med storklub mentaliteten om at alle kan stemple ind i et projekt i 2-3 år med videresalg til en støtte adresse for øje.
Der skal være nogle folk som er villige til at kæmpe i hårde tider også
Tror ikke på købte spillere, der er sat et videresalg i udsigt tænker på klubben i svære tider.
De skal videre alligevel.

Der er Erik og andre før ham vigtige
Men vil man opbygge fra sommer af er det fair nok at give ham løbepas nu.
Fremragende forsvarer, men den bedste i Superligaens historie er sgu at stramme den lidt rigeligt, når man tænker på, at spillere som Dan Eggen, Per Nielsen, René Henriksen, Daniel Agger og Thomas Gravesen også er med i den pulje. Personligt vil jeg nok pege på Per Nielsen pga. hans store superligakarriere. Aggers tid i Superligaen var relativt kort, men han er med længder den bedste forsvarsspiller, der har spillet i Superligaen (når det nu er vedtaget, at dansk fodboldhistorie startede med en ændring af ligaens navn…). Det kan der vel næppe være to meninger om.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Sviatchenko fortjener hyldest i denne kontekst. Fremragende forsvarsspiller, en legende i Midtjylland og klart en spiller der kan nævnes i all time great snakken. Jeg er der ikke helt ift bedste nogensinde, men mindre kan også gøre det.
En legende takker nok af her ift Superligaen. Det er forsmået ikke at kunne hylde ham.

Held og lykke til Svia og tak for de mange gode dueller.
@manu
Simon Kjær spillede jo næsten ikke i Suppen?
Bisseck, ej, nu stopper du. Han har jo ikke vist noget over tid der burde gøre ham til en kandidat som den bedste i suppen nogensinde!
Gravgaard og Hangeland var også gode, men når vi er på det niveau, så er det som regel tilhørsforhold der betyder noget når man rangerer.
Som jeg skrev, der bliver koldt i helvede før han bliver anerkendt som en god spiller af andre fans.
Don't worry about other peoples beliefs, you might ruin your own sanity.
Han har været fantastisk for FCM både økonomisk, men også sportsligt. Kan godt forstå han vælger USA, hvor han i varmen forhåbentligt kan holde 5-6 år mere.
Som jeg skrev, der bliver koldt i helvede før han bliver anerkendt som en god spiller af andre fans.


Nej han var en god spiller..., men det jeg f.eks. opponerer imod, er at han bliver omtalt som den bedste i Superligaens historie..., det mener jeg bestemt ikke at han er, selv i sin bedste tid..., mange af dem der har været rigtigt gode, og har haft et suverænt niveau i Superligaen, er så efterfølgende gået til udlandet og har gjort det godt der, og på højt plan...

Han er en god spiller, men han er altså ikke den bedste forsvarsspiller, der nogensinde har været i Superligaen..., i hvert fald ikke i min optik..., og så i mit første indlæg, havde jeg endda glemt Agger og Eggen..., som en anden så skrev...

At Agger kun spillede en kort periode, er jo ikke ensbetydende for at kan skal tage hans niveau ud...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Per Nielsen blev åbenbart kåret som den bedste i superligaen nogensinde sidste år i en afstemning med 38 eksperter.
Nr 2 blev Agger og nr 3 Henriksen.
annonce