Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da kæft en flok amatører, hvis det er sandt. Godt signal at sende til de unge spillere i truppen. Vor herre bevares.


Han var vel bare ikke godt nok....jeg er ikke til stede ved hver træning og det tror jeg heller ikke du er

Randers FC er ikke i økonomiske problemer så de var ikke nødt til at sælge.....men de gjorde det alligevel

Tænk over det
Synes sku ikke man kan sammenligne Viborgs overgang til prof fodbold i 99 med at en helt ny klub i Randers bliver stiftet i 2003. Kan simpelthent ikke finde hvilken pokal Viborg har vundet udover pokalturneringen i 2000, hvad har de ellers vundet?
Øv øv øv. Viborg får en fantastisk spiller, som vil blive endnu bedre.
Havde gerne set ham blive i Randers et par år mere
[quote][Synes sku ikke man kan sammenligne Viborgs overgang til prof fodbold i 99 med at en helt ny klub i Randers bliver stiftet i 2003. Kan simpelthent ikke finde hvilken pokal Viborg har vundet udover pokalturneringen i 2000, hvad har de ellers vundet?/quote]

I de sidste 15 sæsoner har Viborg været i 1. division i 10 sæsoner

Og der er visse klovne her i denne tråd, der kalder Randers FC "lillebror"..som hende der Killgallon..ved godt hun er en troll , men alligevel....hvem tror hun egentlig hun får pisset i kog hos?
Viborg vandt SuperCuppen i 2000 efter sejr mod mestrene fra Herfølge
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Som Randers Freja skriver, så har han efter sigende takket nej til et bud fra USA, da han ikke ville derover.
Og det har pisset ledelsen af.
Hvis vi brugere på bold kan opsnuse det, så burde bold.dk jo også.
Men det er måske ikke interessant?
Nå, men så er der jo ro udadtil og det er nok også bedst.
Det er bare svært at tro på, at det pisser ledelsen af, hvis en ung knægt af egen avl ikke lige ønsker en transfer til USA. Dybt uprofessionelt i så fald, og det er ikke ligefrem i tråd med den dygtige ledelse og udtalte strategi, der har være det sidste 3-4 år.

Og selv hvis det skulle være rigtigt, så giver det slet ikke mening, at "straffen" skulle være at sælge ham til en konkurrent.

Det mest sandsynlige er vel, at han befinder sig bagerst i køen som back, hvor Randers har flere dygtige og erfarne spillere, og at han har ønsket at komme videre. Det passer så lige med, at Viborg sælger Christian Sørensen.

Randers får nok et par mio. for Bundgaard og nogle klausuler. I princippet en god case, men en skuffelse set udefra, fordi man kunne håbe på så meget mere med talentet, og fordi vi udefra set ikke kan forstå, han ikke er forrest i køen ...
Randers!
Randers har allerede vundet flere trofæer end Viborg trods deres lange historie, vi har en større fanbase, vi sælger og køber spillere for større summer end Viborg og vi har været et bedre hold i næsten 20 år i streg.


Forståeligt at du er skuffet og sur, men Randers har 2 titler ligesom Viborg, og fanbasen er altså langt større i Viborg og potentialet er enormt. Du kan jo bare kigge på hvor fede fans Viborg har, som selv West Ham har måtte bøje sig i støvet for. Vi havde ligeså mange med i Europa som Brøndby. Randers har aldrig haft en fanbase
Randers har flere fans end Viborg, vi har altid et højere tilskuergennemsnit. Vi har altid flere fans med i Viborg end i har i Randers, vi havde 12 tusind med i Parken i 2013, ville blive overrasket hvis i kunne mønstre mere end 8 tusind.
Vi har forresten også langt flere følgere på samtlige sociale medier ;)
annonce