Snak

Mere indhold efter annoncen

Agent: Luis Fabiano vil kun til Milan

ons 8. jul 2009
Sevillas brasilianske landsholdsspilller Luis Fabiano er klar til at prøve nye udfordringer. Den lynhurtige angriber ønsker et skifte til AC Milan.

Læs hele nyheden her
Han skal være velkommen. :D
Captain America. FCM
I skal være velkomne til at tage det problembarn fra La Liga.
Somos de Mou
Hvis han ryger så er det slut med Sevilla i top 4, det er helt sikkert.

Så overtager Valencia pænt den plads.
Vamos Atleti! www.atleticomadrid.dk
De har stadig Frederic Kanoute.
Juventus<3 Alessandro Del Piero<3
´Den lynhurtige angriber´
Que ?!

Han er teknisk dygtig, kropsstærk og god foran mål med både fødder og hoved, men ville aldrig kalde ham lynhurtig. Tror dog han ville være god i Milan
sår'n er det bare
Han er hurtig i fifa :D Hehe ej.

Dzeko er umulig at få, og ville også gerne se ham over en længere periode end det, han har vist indtil videre. Især når Wolfsburg kræver så meget for ham.
Tror helt sikkert at Fabiano er en rigtig god "løsning", og håber også han kommer til Milan! :)Vil i hvert fald bare ikke se Adebayor i Milan-trøjen!
Italien: AC Milan Danmark: Brøndby FORZA ITALIA <3 Rossoneri <3
Det er godt for hans person. Han kan blive endnu bedre i Milan med alt det erfaring de har på holdet. Gattuso, Pirlo, Ronaldinho osv.
FC Barcelona -> Selv TRÆNEREN er selv lavet !! Xavi's debut på 1. holdet var da han blev skiftet ind i stedet for Pep Guardiola.
222 millioner!!!!! Håber i særdeleshed at den pris bliver nedarbejdet til under de 200, fordi det er da vanvittig mange penge!
Men han er den type angriber vi står og mangler, så håber da på at det bliver til noget...! Kunne være dejligt at få det på plads..
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Præcis, rimelig vanvittig pris for en 28-årig. Hmm. Vi skulle have lagt lidt oven i hatten og gået efter Benzema? :D
Italien: AC Milan Danmark: Brøndby FORZA ITALIA <3 Rossoneri <3
Ha ha ha.. Vi ville ikke have en chance i kampen om Benzema:) Desuden er Benzema heller ikke typen som vi lige står og mangler, han minder noget mere om vores egen Pato! Jeg håber at Fabiano kommer, og at Dinho rejser sig fra de døde. Så er det immervæk en lækker trio i front:)
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
annonce